Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Bourbon: Η πιστοποιημένη εμπειρία ενός εξαιρετικού καφέ

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 338 φορές

Το Bourdon το 2018, στην περιοχή του Ζωγράφου, έμαθε στο κοινό τι σημαίνει εξειδίκευση στον καφέ! Μονοποικιλιακοί καφέδες από Κόστα Ρίκα, Αιθιοπία, Γουατεμάλα, καθώς και blend Ipanema coffee 100% Arabica, παρασκευασμένα από έμπειρους baristi απογειώνουν τη γευστική εμπειρία, καθιερώνοντας το κατάστημα ως το ιδανικό spot στο οποίο εξυψώνεται η έννοια του καφέ! Το προϊοντικό μείγμα της επιτυχίας ολοκληρώνεται με θρεπτικές μπάρες δημητριακών με super foods, χειροποίητες πίτες ημέρας, σαλάτες κ.

λπ., καθιστώντας το Bourbon ως το healthy point με λύσεις που σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να συνεχίσεις τη μέρα.

bourbon-mixani-kafe

Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος ώθησε στην ανάπτυξη του brand και στη δημιουργία και δεύτερου σημείου στο Παγκράτι, το 2019. Και το ταξίδι της επιτυχίας συνεχίζεται με το τρίτο άνοιγμα στην Ηλιούπολη, τον Απρίλιο του 2020. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

bourbon-bares-dimitriakwn

Εκλεπτυσμένος χώρος που αποπνέει οικειότητα

Εισερχόμενος στο Bourbon, o πελάτης αντικρίζει ένα cozy spot, ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Με ένα ξεχωριστό, ευδιάκριτο και αναγνωρίσιμο branding, τα καταστήματα Bourbon δημιουργούν πολύ γρήγορα μια εικόνα που εντυπώνεται στο μυαλό του καταναλωτικού κοινού. Οι επιγραφές, οι συσκευασίες, οι στολές του προσωπικού, οι τσάντες για το delivery είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ακολουθώντας μια ενιαία οπτική γραμμή που διαμορφώνει την ταυτότητα του δικτύου.

bourbon-yogurt

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας

Η πρόταση franchise του Bourbon προσφέρει τη δυνατότητα σε υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν μέλη ενός δικτύου με προσεκτικά σχεδιασμένο concept και ισχυρή θέληση για ανάπτυξη. Ερχόμενος στην οικογένεια του Bourbon, ο franchisee επωφελείται από τη γνώση και την εμπειρία του εξειδικευμένου management team και εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να διασφαλιστεί η ενσωμάτωση κρίσιμων στοιχείων για την επιτυχία του concept.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Τη γνωριμία με τη φιλοσοφία του καταστήματος και την εις βάθος γνώση των προσφερόμενων προϊόντων.
  • Τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος.
  • Τη λογιστική & στατιστική παρακολούθηση του σημείου.

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης εφαρμόζει άμεσα επιτυχημένες στρατηγικές, διαθέτει το κατάλληλο προϊοντικό μείγμα, αποκτά ολοκληρωμένη μεθοδολογία ανοίγματος του καταστήματός του και υλοποιεί στρατηγικές ανάπτυξης που τον βοηθούν να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά και να πετύχει άμεσα υψηλά κέρδη.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Bourbon, μπες εδώ.

Πηγή