more info red Περισσότερες πληροφορίες

Fairytale: H wonderland με τα σταματημένα ρολόγια & τους φανταστικούς ήρωες

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 230 φορές

To Fairytale αποτελεί ένα παραμυθοπωλείο που βγάζει τον πελάτη από την καθημερινότητά του. Εδώ, τα ρολόγια είναι σταματημένα, ώστε μικροί και μεγάλοι να αισθάνονται πραγματικά ότι βρίσκονται σε ένα παραμύθι!

fairytale-franchisors

«Το fairytale είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής αναμνήσεων. Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας. Και στο Fairytale έχεις την ευκαιρία να το απελευθερώσεις!  Έχουμε επιλέξει παραμύθια με έντονα στοιχεία διακόσμησης. Δηλαδή, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων έχει τα τραπουλόχαρτα, τα κλειδιά, τις τσαγιέρες. Ανάλογα με το παραμύθι, αλλάζουμε και τον τρόπο σερβιρίσματος των προϊόντων μας. Προσπαθούμε να παντρέψουμε το παραμύθι με τη λειτουργία του καταστήματος. Για αυτό έχουμε και πάρα πολύ ωραία σερβίτσια που είχε ο Τρελοκάπελας όταν έστησε το μεγάλο του το δείπνο, ώστε να νιώθει ο πελάτης ότι συμμετέχει στο παραμύθι», μας εξηγούν ο Άγγελος Παπάζογλου και η Βανέσα Χολέβα, Συνιδρυτές του Fairytale.

fairytale-piata
Μιλήστε μας για τα υλικά που χρησιμοποιείτε. Από πού τα προμηθεύεσθε και με ποια κριτήρια τα διαλέγετε;

Oι συνταγές αποτελούν περισσότερο έμπνευση της Βανέσας. Έπειτα, εγώ βρίσκω τις πρώτες ύλες, τη γραμμή παραγωγής, ώστε να μπορεί να τυποποιηθεί και να γίνει ακριβώς το ίδιο. Μετά, βάσει αυστηρών κριτηρίων υλοποιείται η συνταγή. Θέλουμε να είναι επαγγελματικά τα προϊόντα μας, γιατί η παραγωγή είναι τεράστια, αλλά να παρασκευάζονται από πραγματικές πρώτες ύλες. Όντως, χρησιμοποιούμε αγνή πρώτη ύλη. Είναι προϊόντα τα οποία δοκιμάζουμε πρώτα εμείς. Έχουν γίνει αντίστοιχες συμβάσεις τόσο εχεμύθειας όσο και διατήρησης του προϊόντος με τον εκάστοτε προμηθευτή για να μπει στην κουζίνα. Σήμερα, το 70% της κουζίνας αποτελούν signature προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με μια μονάδα παραγωγής η οποία φτιάχνει κάποια πράγματα αποκλειστικά για εμάς.

fairytale-halloween-party

Γιατί πιστεύετε ότι θα πρέπει να επενδύσει κανείς στο Fairytale; Τι θα τον συμβουλεύατε;

Καταρχάς, θα κάνει μια δουλειά η οποία είναι πάρα πολύ δημιουργική. Θα βρίσκεται σε έναν χώρο εργασίας που θα τον γεμίζει κάθε ώρα και στιγμή που βρίσκεται εκεί, εφόσον αντιλαμβάνεται προφανώς το concept. Τώρα σε όρους οικονομικούς έχει επίσης πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

fairytale-pastry-shop

Πώς φαντάζεστε την εξέλιξη του Fairytale μέσα στα επόμενα χρόνια;

Το φανταζόμαστε ως μικρά εργοστάσια παραγωγής αναμνήσεων, σε διάφορα σημεία του κόσμου. Σημεία τα οποία θα είναι γεμάτα από χαρούμενους άνθρωποι που θα απολαμβάνουν τις απίθανες δημιουργίες μας, ροφήματα κ.λπ. Θα παίρνουν εμπειρίες και θα φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Θα δημιουργήσουμε μια κουλτούρα δηλαδή.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Fairytale, μπες εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter