more info red Περισσότερες πληροφορίες

Η Baristi Speciality Coffee επενδύει στην ποιότητα!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 188 φορές

Η υψηλή τέχνη του speciality καφέ βρήκε επιτέλους τον άξιο εκπρόσωπό της στα καταστήματα της αλυσίδας Baristi Speciality Coffee, όπου μοιάζει σαν να επιστρέφει στο φυσικό σπίτι του. Σαγηνευτικά αρώματα ξεχύνονται στους δρόμους γύρω από τα καταστήματα σαν ανοιχτό κάλεσμα να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας μια κούπα καφέ έτσι απλά, δίχως αφορμή.

Έχοντας αναπτύξει ένα υγιές δίκτυο καταστημάτων, η Baristi Speciality Coffee από το 2013 διαγράφει σταθερή πορεία ανόδου. Τα χαμογελαστά πρόσωπα που συρρέουν στα καταστήματά της για να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα κάθε ώρα της μέρας, επιβεβαιώνουν τη φήμη της αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια.

BARISTI

Η συνταγή της επιτυχίας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Baristi Speciality Coffee γνωρίζει τα μυστικά της τέχνης του καφέ στον υπέρτατο βαθμό. Η βαθιά αγάπη των ανθρώπων της για τον καφέ και τα χαρμάνια του σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην παρασκευή ροφημάτων εξαιρετικής γεύσης αλλά και η μελέτη της αγοράς, όπως αυτή διαμορφώνεται στον κλάδο της καφεστίασης, χαρίζουν στην αλυσίδα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

«Τα στοιχεία που συντέλεσαν στη ραγδαία ανέλιξη της εταιρείας μας, δεν είναι άλλα από την ποιότητα των προϊόντων μας, την εξυπηρέτηση, τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά, τις προσιτές τιμές», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Baristi, Παναγιώτης Ανδρεσάκης.

BARISTI 1

Concept με διάρκεια στο χρόνο

Η ανάπτυξη που θα διαρκέσει στο χρόνο αποτελεί όχι απλώς στόχο αλλά αυτοσκοπό για την Baristi Speciality Coffee. Μείζονα προτεραιότητα του δικτύου αποτελεί η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου όλοι (franchisees και προσωπικό) θα αισθάνονται ασφαλείς και προπαντός επαρκείς. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η μαμά-εταιρεία παρέχει διαρκή υποστήριξη, διαρκή εκπαίδευση και διαρκή καθοδήγηση σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, το σύστημά της επιτρέπει από την αρχή μεγάλα περιθώρια κέρδους για τον franchisee, ενώ τα κόστη κατασκευής του καταστήματος διαμορφώνονται σε λογικά επίπεδα, με χαμηλά entry fees, χωρίς την ανάγκη καταβολής ποσού έναντι royalties και διαφημιστικής συμμετοχής.

Σαφώς, το αναγνωρίσιμο brand name αποτελεί το πρώτο λιθαράκι για την επιτυχή πορεία του νέου ξεκινήματος. Η εταιρεία υποστηρίζει στην πράξη τον franchisee με την επιλογή του κατάλληλου σημείου για το άνοιγμα του καταστήματος, τον εξοπλισμό και την παροχή πλήρους προϊοντικής γκάμας και την προμήθεια πιστοποιημένου ανώτερης ποιότητας speciality καφέ, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αγοράς και πώλησης. Πέρα από αυτό, εξασφαλίζεται η ευρεία αποκλειστικότητα της περιοχής που θωρακίζει την επένδυση. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι, ακολουθώντας τα ξεχωριστά  διακοσμητικά-σχεδιαστικά πρότυπα της Baristi Speciality Coffee.

Μάθετε περισσότερα για το δικό σας Baristi Speciality Coffee εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter