Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι ανοίγει… πανιά σε όλη την Ελλάδα

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 181 φορές

Το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι έχει βραβευτεί μέσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα στην κατηγορία Street Food. Επιλέγοντάς το, ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee δραστηριοποιείται στον δυναμικό κλάδο της εστίασης με ένα concept που έχει ήδη χτίσει την πελατειακή του βάση, διαθέτοντας περισσότερους από 10.000 followers στα social media, καθώς και πληθώρα άρθρων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise

Μας συστήθηκε το 2017 στην Αθήνα με στόχο να προσφέρει πλούσιες επιλογές σε θαλασσινά και ψάρια, φρέσκα, καλοτηγανισμένα και τραγανά, τα οποία μπορεί να απολαύσει ο πελάτης στο χωνάκι αλλά και στο τραπέζι. Αυτό είναι το Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι. Το εστιατόριο που μετατρέπει οικείες γεύσεις σε gourmet επιλογές, στο πιο healthy street food δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα, ποιοτικά γεύματα!

zisis-psaraki-sto-xonaki-street-food
H επιτυχία του take away

Ξεπερνώντας τα όρια της κλασικής ψαροταβέρνας, η ιδέα του take away στο κλασικό κι αγαπημένο μας ψαράκι, δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσουν όλοι, ακόμα και στον δρόμο και «παντρεύει» έτσι την παράδοση και τη γεύση με τις υψηλές απαιτήσεις και τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας.

Τα Signature Products του Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, αποτελούν τη βασική στρατηγική προσέλκυσης πελατολογίου στο κατάστημα. Με ποιον τρόπο;

  • Ενισχύουν τη φήμη και το virality του brand
  • Διαθέτουν υψηλό περιθώριο κέρδους
  • Διασφαλίζουν τη γρήγορη εισροή και προσέλκυση του κόσμου στο άνοιγμα νέου καταστήματος
  • Διαφοροποιούν την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise2

Για το δικό σου Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, μπες εδώ.

Πηγή