Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Παραδοσιακό: Με απλές δομές και ολοκληρωμένη εκπαίδευση «ψήνει» επιτυχίες

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 142 φορές

Το Παραδοσιακό αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την ποικιλία των προϊόντων. Παραδοσιακές μπουγάτσες, πίτες με χωριάτικο φύλλο, φρέσκο γιαούρτι, παραδοσιακά γλυκά, λαχταριστές scrocchiarella, μυρωδάτος καφές και όχι μόνο.

paradosiako franchise

Συνδυάζοντας πετυχημένα την παράδοση με τις μοντέρνες γεύσεις, προσφέρει λύσεις για ένα ποιοτικό και γρήγορο γεύμα ή σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και δημιουργεί καταστήματα που καλλιεργούν τάσεις προσφέροντας στους franchisees μια συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Δύο βασικοί πυλώνες

Οι δομές των καταστημάτων Παραδοσιακό είναι απλές, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό. Ακόμα, η εκπαίδευση των συνεργατών είναι συνεχής και ολοκληρωμένη.

paradosiako pites

Εκτός από το τεχνικό κομμάτι (συνεχές training, αναλυτικά manuals, σεμινάρια χρήσης μέσων και εργαλείων, ενημερώσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ελέγχου ποιότητας και ορθής λειτουργιάς), περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια συμπεριφοράς και πωλήσεων, ώστε ο συνεργάτης – franchisee του Παραδοσιακό να λειτουργεί εύρυθμα τη δική του επιχείρηση.

paradosiako juice bar

Τα οφέλη για τον franchisee

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Παραδοσιακό επωφελείται από:

  • Την πλήρως οργανωμένη μονάδα παραγωγής, ικανή να καλύψει πολύ μεγάλο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας.
  • Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.
  • Το τμήμα καινοτομίας που μεταφράζει ιδέες και δημιουργεί επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Τη συνεχή εκπαίδευση. Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη των ανθρώπων της μέσω της βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, με συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας.
  • Το on-line ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο e-liza, το οποίο διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Η ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση όλου του δικτύου του Παραδοσιακό σχεδιάζεται και δημιουργείται μέσω της σταθερής συνεργασίας με εξειδικευμένους ανθρώπους στο κλάδο της επικοινωνίας και του marketing. Η ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης κάθε καταστήματος, προσαρμόζει συγχρόνως το Marketing σύμφωνα με τους απαιτούμενους στόχους και ιδιομορφίες της αγοράς.
  • Την ισχυρή παρουσία στα social media με πάνω από 10.000 πιστούς ακολούθους!

paradosiako healthy bowls

Ο νέος συνεργάτης γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η σταθερή ποιότητα στη γεύση του συνόλου των προϊόντων, η ευχάριστη εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης και η λειτουργικότητα των καταστημάτων, συγκαταλέγονται στα στοιχεία που εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εξέλιξης του concept.

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ.

Πηγή