Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Εγκαίνια για το Mon Kulur Αμπελοκήπων

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 684 φορές

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Mon Kulur Αμπελοκήπων. Με μπουφέ, πολλή μουσική και τη γνωστή φιλόξενη διάθεση του Mon Kulur, οι ιδιοκτήτες, Εύη και Τάσος, θα υποδεχτούν τους φίλους της γνωστής αλυσίδας.

mon kulur franchise

Το κατάστημα των Αμπελοκήπων αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο δίκτυο Mon Kulur, που πλέον αριθμεί 18 σημεία. Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την αλυσίδα να αναπτύσσεται τόσο δυναμικά από το 2019, που μπήκε στην αγορά του franchising; Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι συνεργάτες μπαίνουν στο δίκτυο της Mon Kulur, επιδιώκοντας την προσωπική τους επαγγελματική επιτυχία;

Η συνταγή της επιτυχίας «ψήνεται» με ασφάλεια

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, ενός αποδοτικού, ολοκληρωμένου συστήματος franchise. Με γνώμονα τη συνέχιση της παράδοσης, η Mon Kulur έχει εξελίξει τις αποκλειστικές συνταγές που έχει κληρονομήσει από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας, μετατρέποντας το παραδοσιακό σνακ σε μοντέρνα υπόθεση. Διαθέτοντας ιστορία και τεχνογνωσία, υπακούοντας παράλληλα στις νέες επιταγές της αγοράς, αποτελεί ένα μοναδικό κράμα εξισορρόπησης ανάμεσα στο «παλιό» και το «καινούργιο».

mon kulur kafes franchise

Τις αξίες, το όραμα και τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων φροντίζουν να μεταδίδουν στους νέους τους συνεργάτες, είτε πρόκειται για το προσωπικό, είτε για τους franchisees μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Υποστηρίζοντας τον καινούργιο Mon Kulur-ίστα

Ξέρουν ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Γι’ αυτό φροντίζουν προκειμένου ο νέος συνεργάτης να λάβει της πλήρους καθοδήγησης της εταιρείας στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και του ιδανικού σημείου για το νέο Mon Kulur, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα της περιοχής.

Το ευρύ προϊοντικό μείγμα της αλυσίδας και το σόου που προσφέρουν οι αρτοπαρασκευαστές από το ανοιχτό παρασκευαστήριο, κάνει κάθε Mon Kulur, κέντρο διερχομένων, δημιουργώντας ουρές στα καταστήματα. Η μεγάλη προσελευσιμότητα, σε συνδυασμό με την τριπλή παροχή του sit-in, take away και delivery, δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee. Αποτέλεσμα; Χαμηλό breakeven, υψηλά περιθώρια κέρδους!

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

 Πηγή