more info red Περισσότερες πληροφορίες

Gym Base Bootex: 7 σημεία διαφοροποίησης για γρήγορο break-even

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 663 φορές

Η Gym Base Bootex είναι η αλυσίδα γυμναστηρίων που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά του fitness, προσφέροντας μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε υποψήφιο franchisee, ο οποίος μπορεί να αποκτήσει το αποκλειστικά δικό του Gym Base Bootex μόνο με 50.000 ευρώ.

Ποια είναι όμως τα επτά βασικά σημεία που διαφοροποιούν τη Gym Base Bootex από ό,τι άλλο γνωρίζαμε στη βιομηχανία του fitness μέχρι σήμερα;

gym base bootex

Τα πρωτοποριακά προγράμματα fitness

Η κόπωση και η πλήξη δεν είναι προβλήματα που αφορούν τη Gym Base Bootex, καθώς όλα τα προγράμματά της συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τη διασκέδαση. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού του μοναδικού μείγματος είναι τα Magic Boots, το απόλυτο trend του εξωτερικού, που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Gym Base Bootex. Τα αποτελέσματα της χρήσης τους είναι θεαματικά με τον εκπαιδευόμενο να γυμνάζεται ενώ χορεύει και διασκεδάζει.

Η προσωποποιημένη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων του πελάτη

Για τους ανθρώπους της Gym Base Bootex ο κάθε trainee απαιτεί διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτσι, όλα τα προγράμματα της αλυσίδας είναι ευέλικτα, συνεχώς αναπροσαρμοζόμενα και υλοποιούνται σε small groups, semi personal και personal προπονήσεις. Η προσαρμοστικότητα των προγραμμάτων εξυπηρετεί δύο καίριους στόχους, την αποτελεσματικότητα του προγράμματος αλλά και τη διακράτηση του πελάτη. Ένα πρόγραμμα προπόνησης που επαναλαμβάνεται για περισσότερο από ένα μήνα, παύει να λειτουργεί σωστά γιατί αφενός το σώμα του εκπαιδευόμενου προσαρμόζεται και δεν βελτιώνεται περαιτέρω, αφετέρου ο εκπαιδευόμενος νιώθει πλήξη από την επανάληψη της ίδιας ρουτίνας.

gym base bootex 1

Η ταχύτητα και η ευκολία στο ξεκίνημα κάθε νέου franchisee

Ο σχεδιασμός της Gym Base Bootex εξασφαλίζει την ταχύτητα στην υλοποίηση της νέας επένδυσης, ελεγχόμενα και με συγκεκριμένο κόστος και δομή. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι. Σε κάθε νέο franchisee παρέχεται υποστήριξη στην αξιολόγηση και την επιλογή του σημείου, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, υπηρεσίες σχεδιασμού της συνολικής εικόνας και λειτουργίας, σχεδιασμός και υλοποίηση marketing και business planning, όπως και συνεχής υποστήριξη για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων σου το πρώτο κρίσιμο διάστημα λειτουργίας. Το ομαλό ξεκίνημα είναι η καλύτερη βάση για την ταχεία επίτευξη του break even.

Τα KPIs αποδοτικότητας

Η Gym Base Bootex έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα KPI’s, που διασφαλίζουν την αποδοτικότητα του franchisee αλλά και την εμπειρία του πελάτη. Για παράδειγμα, μέσα από ένα πλάνο ερωτήσεων, συλλέγονται πληροφορίες για κάθε νέο trainee. Με βάση αυτές τις πληροφορίες δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης. Τα αποτελέσματα αυτής της προσέγγισης είναι πραγματικά θεαματικά, καθώς μέσα σε 20 μόλις μέρες, ο εκπαιδευμένος θα δει το σώμα του να αλλάζει, ενώ αυτή η αλλαγή θα αποτυπώνεται και με αριθμητικά στοιχεία.

Η επένδυση στο περιβάλλον και τον εξοπλισμό

Δρύινα στοιχεία παντρεύονται με την industrial αισθητική. Η έντονη μουσική δίνει τον ρυθμό, ενώ οι καταρτισμένοι και έμπειροι συνεργάτες βρίσκονται πάντα στη διάθεση των πελατών. Στο κομμάτι του εξοπλισμού η αλυσίδα συνεργάζεται με τους κορυφαίους επενδυτές της αγοράς. Για τη Gym Base Bootex άλλωστε είναι προτεραιότητα η διατήρηση μίας ενιαίας εικόνας σε όλα τα σημεία της. Οι συγκεκριμένες προδιαγραφές που έχουν τεθεί εξασφαλίζουν ότι κάθε επισκέπτης, λαμβάνει πάντα την ίδια, μοναδική εμπειρία.

Η εφαρμογή αυστηρών standardsεκπαίδευσης στους trainers

Το Gym Base Βοοtex πήρε την επωνυμία του από την αντίστοιχη προπονητική σχολή Base Training που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια. Οι νέοι franchisees καταρτίζονται και εξελίσσονται επαγγελματικά μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων. Το επίπεδο των σεμιναρίων είναι ιδιαίτερα υψηλό καθώς η συνεργασία γίνεται με την σύμπραξη της EREPS(Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης) και την  ευρωπαϊκή πιστοποίηση  και με την επίσημη έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο

Το μοντέλο franchise της Gym Base Bootex προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής αλλά και του κάθε ιδιαίτερου κοινού. Παράλληλα, εξασφαλίζει την κερδοφορία και την υπεραξία. Μάλιστα την υπεραξία δεν την προεξοφλεί ο franchisor, αλλά την αξιοποιεί ο franchisee προς όφελός του. Με άλλα λόγια, στα άλλα συστήματα franchise προεξοφλείτε η υπεραξία ενώ στην περίπτωση της  Gym Base Bootex κερδίζεται και παραμένει στα χέρια του franchisee.

 

Μπες στην οικογένεια τηςGym Base Bootex, πατώντας εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter