Κατακτώντας την τουριστική βιομηχανία με τις tuktuk tours

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 106 φορές

Η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία στη χώρα μας συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών της Τράπεζας της Ελλάδος, τα έσοδα παρουσίασαν αύξηση 9,9% στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2018, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2017.

tuktuk-tours-tourismos

Ο συνεργάτης της tuktuk tours λοιπόν, δραστηριοποιείται σε έναν κλάδο που γνωρίζει ανάπτυξη και απολαμβάνει μια σειρά από οφέλη. Ήδη τα ντιζαϊνάτα και οικολογικά e-tuks (ηλεκτροκίνητα τρίκυκλα οχήματα, χωριτικότητας maximum 4 ατόμων) «βολτάρουν» σε Αθήνα, Κατάκολο, Μύκονο, Τήνο, Σαντορίνη και συνεχίζουν δυναμικά την αναπτυξιακή τους πορεία, μέσω συνεργασιών franchise.

tuktuk-tours-franchise-tourismos

Οι tuktuk tours:

  • Αποτελούν 100% ασφαλείς ιδιωτικές περιηγήσεις που διευκολύνουν τον καθένα να απολαύσει θέα 360 μοιρών.
  • Προάγουν Ιστορία, Πολιτισμό & Διασκέδαση! Οι tuktuk tours υπόσχονται και προσφέρουν στους καταναλωτές μια συναρπαστική διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πολλή διασκέδαση στη ζωντανή πόλη της Αθήνας ή στα υπέροχα νησιά μας!
  • Προσφέρουν άνεση & πολυτέλεια. Τα e-tuks διαθέτουν το τέλειο μέγεθος. Είναι αρκετά μεγάλα, έτσι ώστε οι καταναλωτές να αισθάνονται άνετα κι αρκετά μικρά για να μεταφέρονται σε μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν λεωφορεία ή άλλα μέσα.

tuktuk-tours-franchisee

Ο επόμενος tutuk συνεργάτης

Το σύστημα franchise της tuktuk tours απευθύνεται σε επιχειρηματίες με διάθεση αυτοαπασχόλησης, εμπορικό προφίλ, εξοικείωση με την εξυπηρέτηση πελατών και ικανότητα διαχείρισης ενός καταστήματος που απευθύνεται στον τουριστικό κλάδο.

Ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee μπορεί να αποκτήσει το δικό του e-tuk μέσω leasing, χωρίς να διαθέσει υψηλό κεφάλαιο. Αυτός είναι και ο λόγος που πραγματοποιεί γρήγορη απόσβεση των χρημάτων του, καθώς η ζήτηση για εμπειρίες είναι υψηλή, ενώ το κεφάλαιο που επενδύει, χαμηλό.

Ο franchisee ισορροπεί άψογα την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή, καθώς απαιτείται μόνο μία βάρδια κατά την οποία πραγματοποιούνται περιηγήσεις. Έτσι και εργάζεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εκτός γραφείου, γνωρίζοντας ανθρώπους και του μένει ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθεί με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Για να αποκτήσεις το δικό σου e-tuk, μπες εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter