more info red Περισσότερες πληροφορίες

GYM BASE BOOTEX: Γνωρίζοντας τον άνθρωπο, πίσω από την επιτυχία της αλυσίδας

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 435 φορές

Διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία στο επιχειρείν, μια εξαιρετική προπονητική κατάρτιση, ενώ θα τον αποκαλούσαμε αιώνιο μαθητή αλλά και παντοτινό δάσκαλο. Ο κ. Πάνος Μπαλατσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας GYM BASE BOOTEX, μας επανασυστήνει την έννοια του fitness, όπως τη γνωρίσαμε στην Αμερική και όπως τη διαδέχεται σταδιακά ο υπόλοιπος κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Όπως ο ίδιος τονίζει, «συνειδητοποίησα ότι το μέλλον στο fitness είναι τα μικρά γκρουπάκια και το personal training, καθώς πολλά και μεγάλα γυμναστήρια δημιουργούσαν τέτοια προγράμματα, με σκοπό να κρατούν τον κόσμο τους δεμένο κι ευχαριστημένο». Αναγνωρίζοντας αυτό το νέο trend, που δημιουργεί engagement ανάμεσα σε trainer και trainee, μπήκε το μικρόβιο για τη δημιουργία του GYM BASE BOOTEX, που σχεδόν αμέσως πήρε τις διαστάσεις αλυσίδας.

gym-base-bootex-mpalatsinos

Σήμερα το δίκτυο αριθμεί τα 8 σημεία, με παρουσία στην Αττική, στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό, ενώ μπαίνει δυναμικά στην αγορά του franchise, με σκοπό να μεταδώσει το όραμα και τις αξίες του για healthiness και fitness σε ολοένα και περισσότερα μέλη, υπό την ομπρέλα μιας ισχυρής οικογένειας. Με βλέμμα σταθερά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη, ο κ. Π. Μπαλατσινός, μας αφηγείται τη διαδρομή του GYM BASE BOOTEX, ενώ μας αναλύει γιατί η πρόταση αυτή αποτελεί κάτι καινούργιο, που έλειπε από την ελληνική αγορά.

gym-base-bootex-pilates

Ποια η επαγγελματική σας διαδρομή στον χώρο του fitness;

Εργάζομαι ως personal trainer από το 1998 και το πρώτο μου γυμναστήριο ξεκίνησε το 2006. Πριν το Πανεπιστήμιο δούλευα σε γυμναστήριο στην Κέρκυρα, κάνοντας group training, όπου μου «μπήκε το μικρόβιο» του γυμναστήριου, και των ομαδικών προγραμμάτων. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι προέρχομαι από μια επιχειρηματική οικογένεια, αλλά πάντοτε ήθελα να κάνω κάτι δικό μου. Μου άρεσε μεν να δουλεύω με άλλους και γι’ άλλους, καθώς και η ανθρώπινη σχέση που είχα με παλαιότερα αφεντικά μου, αλλά με οδήγησε φυσικά νομίζω η ζωή και η πορεία μου στο να κάνω κάτι δικό μου. Είδα μέσα από την εργασιακή μου εμπειρία όλα τα πόστα ενός γυμναστηρίου. Από τα 18 μου έχω κάνει τα πάντα. Τηλέφωνο, πωλήσεις, μάρκετινγκ, διεύθυνση, οπότε ήξερα πώς να κάνω το δικό μου γυμναστήριο.

gym-base-franchise

Τι διάρκεια έχουν ή πρόκειται να έχουν κατά τη γνώμη σας τα γυμναστήρια; Μήπως αποτελούν μια μόδα;

Κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο δεν έχουν ημερομηνία λήξης τα κέντρα γυμναστικής, αλλά συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός τους. Ο λόγος; Έχουν μόνιμα κέρδη. Κυρίως εάν γίνεται μια καλή διαχείριση, μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερο και ο κόσμος είναι χαρούμενος και βελτιώνει τη ζωή του. Οπότε, βλέπω το μέλλον να είναι ανθηρό, σε μια βιομηχανία που θα λέγαμε ότι παράγει, μαζί με τον τουρισμό, θέσεις εργασίας συνέχεια.

gym-base-bootex-personal

Τι διαφορετικό έρχεται να δώσει το GYM BASE BOOTEX σε μια αγορά με γυμναστήρια, που διαθέτει έντονο ανταγωνισμό και ποιες ανάγκες καλύπτει;

Το πολύ διαφορετικό που κάνουμε στην ουσία είναι ότι κρατάμε το επίπεδο της προπόνησης σε υψηλό επίπεδο, έχοντας παράλληλα αφοσιωθεί στην προσωπική σχέση που αναπτύσσουμε με το μέλος μας. Φροντίζουμε να μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τον κάθε πελάτη μας, για τις ανάγκες, τη διαφορετικότητά του, τους στόχους του και τον πιέζουμε προπονητικά, ώστε να φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ως coach να ξέρεις να ξεχωρίζεις τα θετικά και αρνητικά στοιχεία κάποιου στην προπόνηση. Δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όλους με τον ίδιο τρόπο. Εμείς, ως GYM BASE BOOTEX έχουμε την ικανότητα να «βλέπουμε πίσω από την κουρτίνα» και να προσφέρουμε personal υπηρεσίες οικονομικά. Αναπροσαρμόζοντας το πρόγραμμά μας συνέχεια, το σώμα δεν συνηθίζει στη γυμναστική που του ασκούμε, με αποτέλεσμα το μέλος να βλέπει άμεσα αποτέλεσμα και ταχύτατη βελτίωση στις αντοχές του.

gym-base-bootex-trx

Ανανεώνετε τις υπηρεσίες σας με νέα προγράμματα γυμναστικής; Αν ναι, πόσο συχνά και πώς αυτού του τύπου οι εξελίξεις λειτουργούν θετικά για ένα GYM BASE BOOTEX;

Είμαστε λάτρεις της επιμόρφωσης. Γι’ αυτό και κάθε μας νέα πρακτική είναι βασισμένη σε καινούργιες έρευνες, με μοντέλα που αποδίδουν καλύτερα στον trainee. Αναπροσαρμόζουμε πάντα το ασκησιολόγιό μας, θέτοντας ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια, με αποτέλεσμα ανά 6 μήνες να βελτιστοποιούμε τη μεθοδολογία μας. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό πέρα από το να κοιτάμε τις ανάγκες του ανθρώπου που μας εμπιστεύεται την υγεία του. Παράλληλα όμως, φροντίζουμε ώστε αυτές οι ανάγκες αυτές να γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα λέγαμε ότι λειτουργούμε σαν Formula 1, όπου μετά από κάθε αγώνα βλέπουμε τι αποδίδει καλύτερα κι έτσι, αλλάζουμε τις λεπτομέρειες!

Μήπως θέλεις να γίνεις ο επόμενος GYM BASE BOOTEX franchisee; Μπες εδώ!

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter