more info red Περισσότερες πληροφορίες

Οι 4+1 τύποι πελατών που θα συναντήσεις στα Mr. Dim

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 607 φορές

Πρόκειται για την πεντανόστιμη πρόταση franchise που συναρθρώνει Asian κουζίνες από 6 διαφορετικές χώρες σε 1 κατάστημα. Ανήκει στην κατηγορία του street food και απευθύνεται σε όλα τα κοινά. Κι όταν λέμε σε όλους, το εννοούμε! Διότι εδώ θα βρει κανείς γνώστες και μη, ανθρώπους της διπλανής πόρτας αλλά και λάτρεις ή ειδικούς της κουζίνας.

mr.dim-thai-noodles

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά κοινά για τον franchisee; Την εδραίωση της αξιοπιστίας του δικτύου. Όταν οι ετερόκλητοι, ευχαριστημένοι πελάτες αφήνουν ένα σταθερά θετικό αποτύπωμα στις κριτικές τους στο ίντερνετ και κάνουν μια διαφήμιση «word of mouth», η προσέλκυση ολοένα και περισσότερων νέων πελατών είναι αναπόφευκτη! Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η εξυπηρέτηση και η ποιότητα των καταστημάτων Mr. Dim παραμένει πάντοτε σταθερή και σύμφωνη με τις προδιαγραφές του δικτύου, δημιουργείται πιστότητα κι επαναληψιμότητα της πελατείας, στοιχεία που μεταφράζονται σε αύξηση της κερδοφορίας του franchisee. mr.dim-sushi

Οι 5 περσόνες που θα συναντήσουμε στα Mr.  Dim είναι:

1. Ο «ψαγμένος»

Είναι αυτοί θα τους αποκαλούσε κανείς ως «λάτρεις» της ασιατικής κουζίνας. Είναι οι ίδιοι που επιζητούν την ποιότητα και μοναδικότητα, σε μέρη λιγότερα γνωστά στο ευρύ κοινό. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο η τιμή, όσο η προέλευση των υλικών και ο τρόπος παρασκευής των πιάτων τους. Επειδή έχουν γνώση κι εμπειρία στο να ξεχωρίζουν το καλό πιάτο, είναι αυστηροί κριτές των φαγητών και δεν διστάζουν να εκφραστούν μέσω των social media.

mr-dim-piata

2. Ο experience «addict»

Πρόκειται για όσους αγαπούν τη δοκιμή και το καινούργιο, γι’ αυτό επιζητούν την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Ενδιαφέρονται για τη συνολική ατμόσφαιρα του καταστήματος και για το επίπεδο εξυπηρέτησής τους κι επειδή βαριούνται εύκολα, θέλουν μια διαρκή ανανέωση στο μενού και στον χώρο.

3. Ο φοιτητής

Ανέκαθεν ο φοιτητής ήθελε ένα στέκι στο οποίο να τρώει καλά, φθηνά και να είναι «in». Γι’ αυτό και προτιμά τα Mr. Dim. Διότι εδώ θα φάει πολύ, θα φάει οικονομικά και θα είναι μέσα στα trends της εποχής και των social media.

mr-dim-asian-food

4. Ο εργαζόμενος

Η ταχύτητα, η ποιότητα και οι ολοκληρωμένες γευστικές λύσεις είναι το τρίπτυχο που επιζητούν οι εργαζόμενοι. Γιατί θέλουν να λάβουν την παραγγελία τους στον χώρο εργασίας τους μέσω της υπηρεσίας delivery ή να φάνε κάτι γρήγορα, που θα τους ικανοποιήσει και θα τους χορτάσει την ίδια στιγμή. Γι’ αυτό κι επιλέγουν τα Mr. Dim. Γιατί συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία.

5. Οι τουρίστες

Αναζητούν νέες εμπειρίες, σε μέρη που προτείνουν γνωστοί τουριστικοί οδηγοί και φροντίζουν να καταγράψουν κι οι ίδιοι διαδικτυακά τη δική τους εμπειρία.

Αν θέλεις να γίνεις κι εσύ ο επόμενος Mr. Dim- er, μπες εδώ

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter