Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Παραδοσιακό: Η απλή συνταγή μιας έξυπνης επένδυσης

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 550 φορές

Τη γνωρίζουμε από το 1994. Τη μάθαμε για τις παραδοσιακές της γεύσεις, την «εμμονή» της για άριστη ποιότητα και τις γευστικές λύσεις που προσφέρει σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

paradosiako-scrociarella

Σε όποιο κατάστημα Παραδοσιακό κι αν πάμε, πάντοτε έχουμε την ίδια εμπειρία. Βρισκόμαστε… αντιμέτωποι με δεκάδες γεύσεις και δεν χορταίνουμε να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά καινούργιες. Μπορεί η παράδοση να είναι μέρος της κουλτούρας της αλυσίδας, αλλά η καινοτομία είναι ένα άλλο εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που συνέχει το δίκτυο.

paradosiako-koulouri

Έρευνα και Ανάπτυξη: Ένα σημαντικό τμήμα της εταιρείας

Η αλυσίδα Παραδοσιακό έχει μάτια ανοιχτά. Φροντίζει πάντοτε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις νέες τάσεις, ώστε να είναι σε θέση να ακολουθεί τα νέα πρότυπα και να προτείνει νέα trends στην αγορά της εστίασης.

paradosiako-krouasan

Γι’ αυτόν τον λόγο, επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, διατηρώντας τμήμα καινοτομίας εντός της μονάδας παραγωγής. Εκεί γίνεται ένα ενδελεχές και συνεχές brainstorming, σε μια διαδικασία κατά την οποία οι ιδέες μεταφράζονται σε επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες. Γιατί τελικός στόχος αποτελεί η σύνδεση των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από την εκάστοτε έρευνα με την παραγωγή.

Αποτέλεσμα; Καινοτόμες υπηρεσίες, μοναδικά προϊόντα, διαρκής εξέλιξη!

E- liza: Ο καλύτερος φίλος του franchisee

Ένας άλλος βασικότατος στόχος της αλυσίδας Παραδοσιακό είναι να κάνει την καθημερινότητα του franchisee εύκολη. Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με απλουστευμένες διαδικασίες, που γίνονται από τη χρήση νέων τεχνολογιών και με συστήματα που καθιστούν εύκολη την επικοινωνία του δικτύου.

paradosiako-lunch

Γι’ αυτό η εταιρεία δημιούργησε το πρόγραμμα e- liza, που αποτελεί το πολύτιμο και  ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο της αλυσίδας Παραδοσιακό. Πρόκειται για online πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των ποσοτικών και ποιοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται σε κάθε κατάστημα ανά λεπτό, όλη μέρα και 365 ημέρες του χρόνου!

Το πρόγραμμα αυτό διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης, λύνοντας τα χέρια του συνεργάτη και του προσωπικού. Αυτό οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στα μέλη του δικτύου, εμφυσώντας ακόμη περισσότερο την κουλτούρα franchise στους συνεργάτες- franchisees. Μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και ισχυροποιεί τους δεσμούς της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στην οικογένεια του Παραδοσιακό, πάτησε εδώ

Πηγή