Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Επενδύοντας στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: Ποια τα οφέλη μου;

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 1127 φορές

Tο λαχταριστό φαγητό σε προσιτές τιμές, ο μοντέρνος χώρος με τη σύγχρονη αισθητική και η ζεστασιά των ανθρώπων, συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR που αλλάζει την εικόνα που είχαμε έως σήμερα για τα παραδοσιακά ψητοπωλεία!

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR συστήθηκε στο κυπριακό κοινό το 2014, στη Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Με πεντανόστιμα πιάτα που συνδυάζουν αρμονικά την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, έχει επιτύχει να παντρέψει την παράδοση με τη μοντέρνα εικόνα του σήμερα που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου, ταξιδεύοντας τον πελάτη σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες!

kalamaki bar bifteki gemisto

Θέλοντας να μεταδώσει σε όλη την Κύπρο τις λαχταριστές γεύσεις του, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αναπτύσσεται μέσω franchising, προσφέροντας σε υποψήφιους συνεργάτες μία ελκυστική επιχειρηματική πρόταση.

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR έχει αναπτύξει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα

Αναρωτιέστε για ποιον λόγο να επενδύσετε σε ένα ήδη υπάρχον δίκτυο; Αποκτώντας το δικό σας ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, χωρίς να ξεκινάτε από το μηδέν. Αρχικά, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR έχει αναπτύξει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Αυτό σημαίνει πως ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee δραστηριοποιείται στην αγορά με ένα δημοφιλές brand που έχει αποκτήσει το δικό του, πιστό κοινό.

kalamaki bar.kosmos2

Επιπλέον, εξ αρχής λύνετε θέματα που αφορούν στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η πολυετής εμπειρία της διοικητικής ομάδας του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR και οι στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές, εξασφαλίζουν στον συνεργάτη την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές.

Η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR θεωρεί επίσης πολύ σημαντικό το σημείο όπου θα ανοίξει το νέο «παιδί» του δικτύου. Για αυτό, παρέχεται πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί η κερδοφορία του franchisee.

Για το δικό σου ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, μπες εδώ.

Πηγή