Το Jackaroo μέσ' από τη ματιά του εμπνευστή του

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 453 φορές

Ποτέ το street food δεν είχε περισσότερα gourmet στοιχεία. Το Jackaroo είναι το νέο concept που μας σύστησε το sandwich, κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και μπήκε στην αγορά του franchising, ανοίγοντας σημαντικούς δρόμους για επενδύσεις και κερδοφορία.

Ο κ. Μιχάλης Μαντζουράνης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «πεντανόστιμο concept», μας μιλά για την ιδέα του Jackaroo, για τη μοναδική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί στις μοναδικές γευστικές του παρασκευές αλλά και για τους λόγους γιατί ξεχωρίζει το Jackaroo και αγαπήθηκε αμέσως. Η ποιότητα, η ποσότητα και η μοναδικότητα των γεύσεων μέσα από τη ματιά του εμπνευστή της ιδέας Jackaroo.

jackaroo sandwich chicken patates burger 1Πώς γεννήθηκε η ιδέα του Jackaroo;

Είμαι μάγειρας αλλά πρώτα αγαπώ το φαγητό. Όπου και να πάω κάνω γαστροτουρισμό. Ήθελα να κάνω κάτι ίδιος με αυτό που θα ήθελα να βρω εγώ σαν πελάτης. Τόσο σε τιμή όσο και σε ποιότητα και ποσότητα. Γι΄ αυτό και στο Jackaroo όλα είναι φρέσκα, χειροποίητα, in-house και σερβίρονται σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μίλησέ μας για το νέο σου ξεκίνημα στο Jackaroo

Το Jackaroo είναι πράγματι ένα νέο ξεκίνημα γιατί ο κόσμος πρέπει να εκπαιδευτεί στο τι σημαίνει σάντουιτς. Το αμερικάνικο σάντουιτς είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέρουν στην Ελλάδα οι περισσότεροι. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό και φτηνό αλλά μπορεί να είναι και gourmet και πανάκριβο. Το σημαντικό είναι ότι το feedback που παίρνω είναι ότι όσοι έρχονται στο Jackaroo καταλαβαίνουν ότι τρώνε κάτι ποιοτικό και αυτό με καλύπτει. Εδώ τρως και το βράδυ κοιμάσαι σαν πουλάκι!

jackaroo porchetta

Στην ουσία αυτό που κάνουμε είναι να συστήσουμε και να παρουσιάσουμε το σάντουιτς όπως πρέπει να είναι. Σε ένα ποιοτικό μαγαζί που απ’ έξω καταλαβαίνεις ότι κάνει κάτι σοβαρό.

Πώς ξεχωρίζει το Jackaroo;

Είναι σημαντικό το ότι υπάρχει σεβασμός μεταξύ πελάτη και καταστήματος. Ο κόσμος περιμένει για να φάει ένα ποιοτικό προϊόν και γι’ αυτό μας εκτιμάει. Και εμείς σεβόμαστε το προϊόν. Αυτές είναι οι αξίες μας. Στηριζόμαστε στην επαναληψιμότητα και την πιστότητα του πελάτη και όχι απλά στο να πουλήσουμε ένα προϊόν για μια φορά. Δεν είμαστε fast food. Και έχουμε την εμπειρία για να υποστηρίξουμε αυτό το concept.  Με απλές και αποτελεσματικές διαδικασίες ελέγχεται όλη η διαδικασίας της αλυσίδας αξίας. Έχουμε όλες τις υποδομές και οι διαφορετικοί τύποι καταστημάτων «κουμπώνουν» στις ανάγκες της κάθε αγοράς.

jackaroo sandwich meat

Επίσης, είναι σημαντικό το ότι το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο πελάτης να βλέπει όλη την διαδικασία παρασκευής των προϊόντων. Δεν υπάρχουν κρυφά σημεία. Τα φτιάχνουμε όλα μπροστά του. Μας χαρακτηρίζει η διαφάνεια και η εντιμότητα.

Ταυτόχρονα, οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται σε θέματα των αξιών και της κουλτούρας του Jackaroo, στον έλεγχο της πρώτης ύλης και λιγότερο στην βιομηχανοποίηση. Κι αυτό γιατί στηριζόμαστε στον έλεγχο, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και την σωστή αναπαραγωγή.

Για το δικό σου Jackaroo, μπες εδώ

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter