Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Μασσαλία: Ταξίδι στη Μεσόγειο, με το πιο δημιουργικό franchise

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 468 φορές

Αγαπάτε την εστίαση; Είστε αυτό που θα αποκαλούσαμε «μεσογειακός τύπος»; Αν η απάντηση και στα δύο αυτά ερωτήματα είναι καταφατική, τότε το Μασσαλία είναι το concept που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Γιατί διαθέτει όλη την αφήγηση, όλη τη γεύση και όλα τα αρώματα της Μεσογείου παντρεμένα σε ένα αποδοτικό franchise που «μυρίζει» μοναδικότητα.

massalia (21)

Διαθέτει ένα ισχυρό brand name, που διαθέτει πανελλαδική αναγνώριση κι έχει αγαπηθεί από πολλαπλά κοινά, εδώ και χρόνια. Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίσουν την κερδοφορία στους franchisees. Καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των γευστικών αναγκών του επισκέπτη, ξεκινώντας από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πολλαπλά κοινά για πολλαπλά κέρδη

Οι γεύσεις είναι μοναδικές, είναι ξεχωριστές και είναι για όλα τα γούστα. Συνοδεύονται με κρασί, με ρακή ή με τσιπουράκι. Διότι οι σεφ των Μασσαλία χρησιμοποιούν όλη τους τη δημιουργικότητα, συνθέτοντας γεύσεις που γίνονται αγαπημένη συνήθεια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Οι γευστικές επιλογές εδώ είναι πολλές κι έτσι, όλοι θα χορτάσουν!

massalia salata

Η ομάδα της Μασσαλίας, δίνει μεγάλη βάση τόσο στην εδραίωση της μοναδικής ταυτότητας του concept, όσο και στην διασφάλιση της ποιότητας και της γεύσης. Για τον λόγο αυτό, προσφέρει στον franchisee της ένα συμπαγές «πακέτο στήριξης» που θα τον συνοδεύει σε ολόκληρο το επιχειρηματικό του ταξίδι.

Η συνεργασία με τα Μασσαλία εξασφαλίζει:

  • Την επιλογή του κατάλληλου σημείου
  • Τη διαμόρφωση του καταστήματος
  • Την αποκλειστικότητα της περιοχής
  • Τις ενέργειες Marketing & Δημοσίων σχέσεων
  • Εύχρηστα εγχειρίδια λειτουργίας
  • Χρηματοοικονομικό Planning

massalia 2019

Δημιουργικότητα και διαφοροποίηση

Στον απαιτητικό κλάδο της εστίασης, τα Μασσαλία έχουν πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό της διαφοροποίησης με τη δημιουργικότητα. Εμπειρία, μοναδικότητα και τεχνογνωσία είναι το μαγικό τρίπτυχο των μεζεδοπωλείων.

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όχημα για τον υποψήφιο συνεργάτη- franchisee, ο οποίος λαμβάνει την κατάλληλη υποστήριξη και γνώση, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το κατάστημά του από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Για το δικό σου Μασσαλία, μπες εδώ

Πηγή