Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Franko: Στροφή στις ανάγκες του σήμερα

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Διαβάστηκε 629 φορές

Ο σύγχρονος άνθρωπος χαρακτηρίζεται από στρες, έντονους ρυθμούς ζωής κι ελάχιστα ποιοτικό χρόνο. Αποτέλεσμα; Κακή ποιότητα ζωής, που πολύ συχνά οδηγεί σε χρόνια προβλήματα υγείας και κοινωνική αποξένωση.

franko healthy food

Γι’ αυτό και σήμερα, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις για σωστή διατροφή και διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας. Το νέο concept που μπήκε δυναμικά στον χώρο του franchise είναι όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος του σήμερα και δεν είναι άλλο από το Franko.

Με γνώμονα την ευεξία του καταναλωτή και τη διατήρηση της ποιότητας ζωής του συνεργάτη του, αντίστοιχα, το Franko προσφέρει τις πιο υγιεινές, νόστιμες και χορταστικές γευστικές λύσεις, σε ένα εργασιακό πλαίσιο που διαφυλάσσει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Franko snack take away

Ποιος είναι ο franchisee του Franko;

Ο franchisee του Franko είναι πρωινός τύπος. Του αρέσει να ξυπνά νωρίς, αγαπά τη γυμναστική και πιστεύει πραγματικά στην αξία των θρεπτικών τροφών. Γι’ αυτό φροντίζει να τρέφεται σωστά αλλά και να ενημερώνεται για τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Δεν σταματά όμως εκεί. Καθετί που πρεσβεύει ο ίδιος, επιδιώκει να το μοιράζεται και να μεταλαμπαδεύει τη φιλοσοφία του για καλή ποιότητα ζωής σε άλλους.

Ποιοτικές πρώτες ύλες που κόβονται τη στιγμή της παραγγελίας και μετατρέπονται σε λαχταριστές σαλάτες, χορταστικές ομελέτες και σάντουϊτς, γευστικοί καφέδες από 2 ποιοτικά χαρμάνια, φρέσκοι, δυναμωτικοί χυμοί από φρούτα εποχής είναι μόνο λίγα από όσα έχει να διαθέσει πραγματικά το Franko στους πελάτες του.

franko fresh salad

Ευρύ προϊοντικό μείγμα- πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

Ο συνεργάτης του Franko δεν χρειάζεται να διαθέτει εμπειρία από τον χώρο της εστίασης. Το ίδιο και το προσωπικό του. Κι αυτό γιατί οι συνταγές του μενού είναι απλές στην εκτέλεσή τους, χωρίς όμως να στερούνται κάτι από γεύση και ποιότητα!

Οι βασικές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται σε πολλές ζώνες και συνδυάζονται σε διαφορετικές συνταγές, αφήνοντας υψηλά περιθώρια κέρδους για τον συνεργάτη.  Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να μπει στην οικογένεια του Franko είναι η διάθεση για δημιουργία και η διατήρηση του ίδιου πάθους και της δέσμευσης στις αξίες της εταιρείας.

Για το δικό σου Franko, μπες εδώ

Πηγή