more info red Περισσότερες πληροφορίες

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: Το ethnic greek σε νέα εποχή

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 498 φορές

Πώς συνδυάζεται η παράδοση με τη μοντέρνα εικόνα του σήμερα; Μια επίσκεψη στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, αρκεί για να το ανακαλύψεις! Από το 2014, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR έχει μυήσει το κοινό της Κύπρου σε έναν λαχταριστό κόσμο γεύσεων που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου! Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά ψητοπωλεία, παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα γαστρονομικό ταξίδι, που ξυπνά… αναμνήσεις από κάθε ελληνική και κυπριακή γωνιά! Γνωρίζοντας πλέον τη συνταγή της επιτυχίας, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο, με σκοπό να διαδώσει τις λαχταριστές του γεύσεις αλλά και να προσφέρει μια συμφέρουσα επιχειρηματική πρόταση στη δυναμική αγορά του ethnic greek.

Πρωτοπόρος στην εστίαση

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Πανόραμα Franchise 2019, η κατηγορία της εστίασης αναδείχθηκε «νικητής» στον χώρο του franchising, συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την ανοδική της πορεία. Αυτό σημαίνει πως νέες αλυσίδες εμφανίζονται διαρκώς, με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη. Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, πρωταγωνιστής στο Casual Dining, τη νέα τάση, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ακουμπά στην παράδοση και μετασχηματίζει την εικόνα του κλασικού ψητοπωλείου σε ένα αγαπημένο all day ελληνικό bistro, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον πελάτη.

Τα οφέλη συνεργασίας

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Η πολυετής εμπειρία της διοικητικής ομάδας της εταιρείας και οι στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές εξασφαλίζουν στον συνεργάτη την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές.

Το πακέτο franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR περιλαμβάνει:

  • Παροχή αναλυτικών οδηγιών για τη διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου. Η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας.
  • Υψηλές αποδόσεις και Υπεραξίες. Ο υποψήφιος franchisee αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συντελεστών του concept λαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να αδράξει όλα τα οφέλη που έχει κατακτήσει το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις. Με τη στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ο συνεργάτης – franchisee καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της! Επιπλέον, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του καταστήματός του.
  • Εκπαίδευση. Παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη αλλά και του προσωπικού του, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.
  • Fast start-up σε λιγότερο από 3 μήνες.

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR με σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου και με πλούσιο μενού που τιμά την ελληνική και κυπριακή παράδοση αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise, κάνοντας τη διαφορά στην κατηγορία ethnic greek της εστίασης.

Για το δικό σου ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, μπες εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter