Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

BUFALA GELATO σύντομα και στη Νέα Σμύρνη

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 647 φορές

Το BUFALA GELATO συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με ακόμα ένα σημείο μέσω συνεργασίας franchise, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη. Το Bufala Gelato μέσα σε 3 χρόνια έχει «ταξιδέψει» σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα και Χαλάνδρι, σκορπίζοντας απόλαυση που... μυρίζει παγωτό!


bufala-gelato-franchise

Ολόφρεσκο, χειροποίητο παγωτό ημέρας είτε από βουβαλινό γάλα, είτε από αγελαδινό και ανθόγαλα, που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου. Αυτό είναι το μυστικό της εκλεκτής του γεύσης! Και η απόλαυση συνεχίζεται στα Bufala Gelato! Φρεσκοψημένες βάφλες, Βuffle cone, Vegan παγωτό χωρίς ζάχαρη, Open buffle, εξαιρετικός καφές από εκλεκτό χαρμάνι, γρανίτες & milkshakes, αναδίδουν αρώματα που τυλίγουν τον χώρο κάθε φορά που περνάμε έξω από ένα Bufala Gelato, ψιθυρίζοντας... γλυκά στους περαστικούς! Απόλαυση που γίνεται viral στο λεπτό!

bufala-gelato-sweet

Με πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα, το Bufala Gelato συνδυάζει την τεχνογνωσία με τη φρεσκάδα και την ποιότητα. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.

bufala-gelato-larisa

Γιατί να ανοίξω το δικό μου Bufala Gelato;

  • Για την υψηλή κερδοφορία. Μεταφέροντας την κερδοφορία της παραγωγής στον συνεργάτη, με ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο & πολλαπλούς τύπους καταστημάτων, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.
  • Για τις τυποποιημένες διαδικασίες που «λύνουν» τα χέρια του συνεργάτη.
  • Για τις πολλαπλές πηγές εσόδων. Ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα: προτάσεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη, αξιοποίηση sit in & take away, δημιουργούν υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και επαναληψιμότητας των πελατών.
  • Για την εκπαίδευση. Ο franchisee του Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Για τη διαχρονικότητα & πρωτοτυπία. Τα προϊόντα του Bufala Gelato έχουν ζήτηση όλο τον χρόνο. Σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία του concept και τον διαδραστικό χαρακτήρα του, αποδεικνύεται ως μια σταθερή αξία για κάθε εποχή του έτους.

Ενημερώσου για τις διαθέσιμες περιοχές του Βufala Gelato, εδώ.

Πηγή