more info red Περισσότερες πληροφορίες

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: ο γευστικός προορισμός με άρωμα Μεσογείου

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 461 φορές

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, ως απόλυτος εκπρόσωπος του Casual Dining, ακουμπά στην παράδοση και μετασχηματίζει την εικόνα του κλασικού ψητοπωλείου σε ένα αγαπημένο all day ελληνικό bistro.

kalamaki bar franchise

Συστήθηκε στο κυπριακό κοινό το 2014 στη Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. To κοινό πολύ γρήγορα αγάπησε το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, φέρνοντας το στην κορυφή των προτιμήσεων του! Αυτό οφείλεται αφενός στο design του καταστήματος το οποίο διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα παραδοσιακά ψητοπωλεία και αφετέρου στο ποιοτικό και πρωτότυπο μενού του. Πέντε χρόνια αργότερα, έχοντας τυποποιήσει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, είναι έτοιμο να ταξιδέψει μέσω franchising σε όλη την Κύπρο αλλά και εκτός συνόρων με στόχο να διαδώσει τις λαχταριστές του γεύσεις που ξεχειλίζουν... Μεσόγειο σε κάθε μπουκιά!

kalamaki greek bistro

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, είναι ο απόλυτος γευστικός προορισμός για οικογένειες, παρέες, τουρίστες, για άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να γευτούν λαχταριστά πιάτα με άρωμα μεσογείου, πάντα σε value for money τιμές. Με λίγα λόγια, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα πολυσυλλεκτικό concept που καλύπτει ευρύ φάσμα καταναλωτικού κοινού, κάνοντας την επιχειρηματική πρόταση ακόμα πιο ελκυστική. Ένα ακόμα στοιχείο που διαφοροποιεί το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, είναι πως ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το κρέας που επιθυμεί σε καλαμάκι, τυλιχτό ή μερίδα, καθώς και το μέγεθος της σαλάτας του.

kalamaki greek bistro

Το δικό σου ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Η πολυετής εμπειρία της διοικητικής ομάδας της εταιρείας και οι στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές εξασφαλίζουν στον συνεργάτη την τροφοδοσία ποιοτικών Α’ υλών σε εξαιρετικές τιμές. Επιπλέον, ο υποψήφιος franchisee του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR επωφελείται από το προϊοντικό μείγμα που δεν γνωρίζει εποχικότητα, καθώς το κρέας βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις των καταναλωτών ανεξάρτητα την εποχή. Ακόμα, τα 3 Profit Centers που διαθέτει, οδηγούν στην αύξηση της κερδοφορίας, αφού ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε στο κατάστημα (Sit in, Take away) ή τηλεφωνικώς (Delivery).

kalamaki souvlaki

Το πακέτο franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR περιλαμβάνει:

  • Παροχή αναλυτικών οδηγιών για τη διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Επιλογή καταλληλότερου σημείου. Η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας.
  • Υψηλές αποδόσεις και Υπεραξίες. Ο υποψήφιος franchisee αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συντελεστών του concept λαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να αδράξει όλα τα οφέλη που έχει κατακτήσει το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις. Με τη στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ο συνεργάτης – franchisee καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της! Επιπλέον, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του καταστήματός του.
  • Εκπαίδευση. Παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη αλλά και του προσωπικού του, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.
  • Fast start-up σε λιγότερο από 3 μήνες.

Περισσότερα για την πρόταση franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter