Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέος Γρηγόρης στην Κερατέα!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 1302 φορές

Αν περάσετε από την Εθνική Οδό Σταυρού-Λαυρίου στην Κερατέα, θα δείτε τον νέο Γρηγόρη, ο οποίος μόλις άνοιξε και προσφέρει τους αγαπημένους μας καφέδες, φτιάχνοντάς μας τη μέρα!

Η εταιρεία ενισχύει τη στρατηγική της συνεργασία με επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ & ΒΡ, με νέα σημεία Γρηγόρης μικρό, τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες του οδηγού / επισκέπτη των πρατηρίων αυτών.

Τα καταστήματα Γρηγόρης μικρό είναι πιο μικρά σε τετραγωνικά μέτρα από ότι τα Γρηγόρης και παράλληλα, έχουν μία πιο στοχευμένη γκάμα προϊόντων, καθώς απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.

Το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης άνοιξε το 1972 στη Δάφνη Αττικής. Από τότε έως σήμερα, η αγορά, οι καταναλωτικές ανάγκες, καθώς και οι διατροφικές συνήθειες έχουν αλλάξει. Αυτό που παραμένει σταθερό όλα αυτά τα χρόνια, είναι η προσήλωση του Γρηγόρη στην ποιότητα, τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας, τον σεβασμό του καταναλωτή και του συνεργάτη που τον επιλέγει!

Η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς την οργανωτική και λειτουργική δομή, με βασικό στόχο τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών και των συνεργατών. Ταυτόχρονα, οι συνεργάτες/franchisees μπορούν να στηριχτούν στην πολυετή εμπειρία και συσσωρευμένη γνώση του Γρηγόρη, καθώς τους παρέχει σημαντική υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Για τον δικό σου Γρηγόρη, μπες εδώ.

Πηγή