Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέο τεύχος #68 του FRANCHISE SUCCESS

Τεύχος
Κατηγορία Νέα , Όλα τα τεύχη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Διαβάστηκε 850 φορές

Ο χώρος του καφέ παραμένει πάντοτε ελκυστικός και προνομιούχος, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί μια προσεκτική και συνάμα ολοκληρωμένη προσέγγιση από τους νέους επενδυτές. Καθώς το κοινό είναι πολύ περισσότερο ενημερωμένο και επιθυμεί μια συνολική εμπειρία, εδραιωμένες και νεότερες αλυσίδες προσπαθούν να καλύψουν τις νέες ανάγκες.

Παράλληλα δημιουργούνται ευκαιρίες για επιλεκτική ανάπτυξη νέων δικτύων καθώς οι καταναλωτές αναζητούν διαφοροποιημένες λύσεις τόσο σε επίπεδο προϊοντικού μείγματος όσο και εικόνας.

Στο νέο τεύχος του Franchise Success -68- που κυκλοφορεί πανελλαδικά παρουσιάζονται αναλυτικά οι νέες τάσεις στην αγορά της καφεστίασης και τα σημεία κλειδιά για μια συμφέρουσα επιλογή. Μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα με ρεπορτάζ, συνεντεύξειςκαι αρθρογραφία καταγράφονται τα σημεία προσοχής τόσο για τους franchisors όσο και για τους υποψήφιους franchisees που αναζητούν μια συμφέρουσα επιχειρηματική ευκαιρία σε αυτή την τόσο δημοφιλή αγορά.

Καθώς στόχος του franchisor πρέπει να αποτελεί η ανάδειξη του ρόλου του franchisee ως ανεξάρτητου επιχειρηματία είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσουμε τον ρόλο της εκπαίδευσης στην οικοδόμηση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας στα δίκτυα franchise.

Παράμετροι που κρίνονται κομβικής σημασίας για την επιτυχία ενός συστήματος franchise, κίνδυνοι και χρήσιμες επισημάνσεις είναι κάποια από τα σημεία που εξετάζονται στο πλαίσιο εκτενούς αρθρογραφίας. Ποιος ο ρόλος της εκπαίδευσης για την επιτυχία ενός συστήματος franchise;

Θεματολογία

  • Αγορά Καφέ & Franchising : Αφιέρωμα για τις νέες τάσεις στην αγορά της καφεστίασης, τα σημεία «κλειδιά», καθώς και τα κριτήρια για μια αποδοτική επιλογή franchise.
  • Εκπαίδευση: Εκτεταμένη αρθρογραφία που αναλύει τον παράγοντα «εκπαίδευση» ως δομικό στοιχείο των επιτυχημένων συστημάτων Franchise.
  • 2019: Τα βήματα για επιτυχημένη ανάπτυξη : Ανάλυση των 5 κοινών σημείων που συνθέτουν την επιτυχημένη ανάπτυξη μιας αλυσίδας.
  • Οι πρωταγωνιστές της αγοράς: Franchisees δυναμικών δικτύων franchise μιλάνε για την πετυχημένη πορεία τους στο franchising και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχημένης ανάπτυξης.
  • Franchising & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Γυναίκες επιχειρηματίες αναλύουν τη σχέση και της ευκαιρίες που προσφέρει το franchising στην ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Σε αυτό το τεύχος η κα Μαρία Μεργούπη, Owner & CEO των BUBBLETALE.
  • 28 Επιχειρηματικές Προτάσεις : Επιτυχημένες αλυσίδες Franchise με σταθερή πορεία στον χώρο καθώς και νέα δίκτυα με προοπτικές για μια άρτια συνεργασία.
  • Τα νέα της αγοράς, ρεπορτάζ από την ελληνική και διεθνή αγορά και άλλα πολλά.
  • Νέα franchise concepts που κάνουν δυναμική αρχή και φέρνουν άλλο αέρα στο franchising, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες στους υποψήφιους επενδυτές.

Επιχειρηματικές προτάσεις που κάνουν τη διαφορά. Concepts από τον χώρο της εστίασης, της εκπαίδευσης, της υγιεινής διατροφής, των υπηρεσιών κ.ά. γίνονται εκφραστές των νέων τάσεων και ξεχωρίζουν,προσφέροντας επαγγελματική διέξοδο σε νέους επιχειρηματίες - franchisees.

Συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγοράς, αρθρογραφία, ρεπορτάζ, νέα της αγοράς συμπληρώνουν τη νέα έκδοση που κυκλοφορεί πανελλαδικά.

Το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS κυκλοφορεί πανελλαδικά από Δευτέρα 4 Μαρτίου και διατίθεται και στο Readpoint .com .

Πηγή