Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέο Solomind στην Αγία Βαρβάρα της Κύπρου!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 649 φορές

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα την ανάπτυξή του, το δίκτυο της Solomind καλωσορίζει ένα ακόμη αναγνωστήριο- μελετητήριο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην Κύπρο. Από το 2009 μέχρι σήμερα, το δίκτυο βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, συνδυάζοντας παροχές ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης και  κέντρου μελέτης.

solomind-ekpaideutiria

Τώρα εντάσσει στο πρόγραμμά της και το μάθημα της ρομποτικής, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της ορθολογικής σκέψης, δημιουργικότητας, αντίληψης και παρατηρητικότητας. Στόχο της αλυσίδας αποτελεί η ανάπτυξη soft skills των μαθητών, που αποτελούν απαραίτητα προσόντα για την μετέπειτα πορεία τους στην αγορά εργασίας.

Με πίστη στο όραμα και τις αξίες του, το Solomind επιθυμεί να μεταλαμπαδεύσει τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και στην Ελλάδα. Αναζητά υποψήφιους συνεργάτες που να μοιράζονται την ίδια δίψα για υψηλές σε ποιότητα και σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

solomind-franchise

Ο υποψήφιος συνεργάτης, είτε είναι επενδυτής, είτε αυτοαπασχολούμενος, αποκτά το δικό του κέντρο μελέτης, έχοντας στο πλευρό του την εξειδικευμένη ομάδα του δικτύου. Στο πλαίσιο της σωστής εκπαίδευσης του franchisee, το Solomind έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα με τίτλο «Επενδύοντας στη γνώση», το οποίο στοχεύει στην εφαρμογή ενός ολιστικού μοντέλου εκπαίδευσης για κάθε συνεργάτη.

Στο εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση μαθητών, γονέων και ανθρώπινου δυναμικού. Το δίκτυο προσφέρει επίσης πλατφόρμα με υλικό διδασκαλίας και λογισμικού διαχείρισης χώρου και marketing, ενώ συνεργάζεται με πανεπιστήμια για την κάλυψη παιδιών που χρήζουν ειδικής εκπαίδευσης.

solomind-kypros

Διαθέτοντας ήδη 19 σημεία, το Solomind επιθυμεί τη διεύρυνση του δικτύου του στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κρήτη και τα Επτάνησα.

Για το δικό σου Solomind, μπες εδώ

Πηγή