Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Ο Γρηγόρης γιορτάζει και μας… φτιάχνει τη μέρα!

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 429 φορές

Στις 25 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης έχει τη γιορτή του και μαζί του γιορτάζουν όχι μόνο τα καταστήματά του αλλά και ο καθένας που θα επισκεφθεί κάποιο από αυτά! Άλλωστε, θέλει να αποδείξει και έμπρακτα στο κοινό πως «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα, τους ξέρεις με το μικρό τους»!

Έτσι, την Παρασκευή, περνώντας από τον Γρηγόρη της γειτονιάς σου ή παραγγέλνοντας online από το www.gregorys.gr ή την εφαρμογή e-order, ο Γρηγόρης θα σου προσφέρει ένα γλυκύτατο κέρασμα!

Επίσης, αν σε λένε Γρηγόρη ή Γρηγορία, τότε η μέρα είναι πραγματικά αφιερωμένη σε εσένα, αφού το καφεδάκι σου θα είναι κερασμένο από τον συνονόματό σου!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Αν επισκεφθείς το www.gregorys-contests.gr/gregorysnameday και σημειώσεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα του Γρηγόρη, τότε ίσως είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσεις ένα t-shirt με την ατάκα σου, το σκίτσο σου και φυσικά το όνομά σου, ενώ θα πρωταγωνιστήσεις και στις συσκευασίες. Με λίγα λόγια θα γίνεις… διάσημος!

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στο κοινό εδώ και 45 χρόνια, σε περισσότερα από 330 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία! Καταλαμβάνει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ και την 1η θέση στα Famous Brands στην αγορά μικρής εστίασης.

Η ομάδα του Γρηγόρη καθημερινά εργάζεται για να καταλαμβάνει και μια υψηλή θέση στην καρδιά των 250.000 ανθρώπων που καθημερινά τον επισκέπτονται! Γι΄ αυτό σε κάθε πελάτη δίνει μια υπόσχεση: να έρχεται και να φεύγει από τα καταστήματα Γρηγόρης με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνει φρέσκα και ποιοτικά υλικά, μοναδικές, παραδοσιακές συνταγές και ροφήματα.

Για να γίνεις συνεργάτης/franchisee του Γρηγόρη, με το δικό σου κατάστημα, μπες εδώ.

Πηγή

Κατηγορία Νέα