Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: το «αλλιώτικο» ethnic greek από την Κύπρο!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 531 φορές

Το 2014 έμελλε να είναι η χρονιά που θα άλλαζε ό,τι γνωρίζαμε για την εικόνα των παραδοσιακών ψητοπωλείων! Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων λειτουργεί για πρώτη φορά το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR και η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς το κοινό αμέσως το ξεχώρισε από τα υπόλοιπα ethnic-Greek concepts της εστίασης!

Πλέον, όλοι μιλούν για την ασύγκριτη ποιότητα, τις παραδοσιακές του συνταγές σε πιο gourmet εκδοχές, αλλά και για το μοντέρνο περιβάλλον του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR με τη σύγχρονη αισθητική που κάνει τον πελάτη να νοιώθει «σαν στο σπίτι». Αυτά τα χαρακτηριστικά επιθυμεί να ταξιδέψει η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR μέσω franchising σε όλη την Κύπρο και γιατί όχι και στο εξωτερικό, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα λαχταριστά του πιάτα που… αναδεικνύουν προορισμούς!

Η αγορά της εστίασης σήμερα

Οι καταναλωτές πλέον περνούν όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού και επιθυμούν την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας με την αγορά έτοιμου φαγητού, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα. Επιπλέον, η κατανάλωση φαγητού αντιμετωπίζεται συνολικά ως μια εμπειρία, όπου οι πελάτες αναζητούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Πρωταγωνιστής στο Casual Dining, το νέο trend στην αγορά της εστίασης, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR ακουμπά στην παράδοση και μετασχηματίζει την εικόνα του κλασσικού ψητοπωλείου σε ένα αγαπημένo all day ελληνικό bistro. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει γίνει “talk of the town”, καθώς προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στον πελάτη!

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR & franchising. Γιατί;

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Ο συνεργάτης του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR επωφελείται από το προϊοντικό μείγμα που δεν γνωρίζει εποχικότητα, Ακόμα, τα 3 Profit Centers που διαθέτει, οδηγούν στην αύξηση της κερδοφορίας, αφού ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε στο κατάστημα (Sit in, Take away) ή τηλεφωνικώς (Delivery).

kalamaki bar9

Το πακέτο franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR περιλαμβάνει:

  • Υψηλές αποδόσεις και Υπεραξίες. Ο υποψήφιος franchisee αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συντελεστών του concept λαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να αδράξει όλα τα οφέλη που έχει κατακτήσει το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Ολοκληρωμένο Μάρκετινγκ & Δημόσιες Σχέσεις. Με τη στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ο συνεργάτης - franchisee καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της! Επιπλέον, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του καταστήματός του.
  • Εκπαίδευση. Παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη, αλλά και του προσωπικού του, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.
  • Fast start-up σε λιγότερο από 3 μήνες.

Για το δικό σου ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, μπες εδώ.

Πηγή