Ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής με την Coffee Berry

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 251 φορές

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να επιλέξει κανείς το franchising. Ο franchisee έχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων που του επιτρέπει να καθορίζει μόνος του το ωράριό του ή να δουλεύει από το σπίτι του.

Έτσι, μπορεί να συνδυάζει τη δουλειά με τις προσωπικές υποχρεώσεις και τη διασκέδασή του. Και η Coffee Berry, περήφανος εκπρόσωπος του 3rd wave coffee movement, βοηθάει τους συνεργάτες της να βάζουν τις προτεραιότητες που οι ίδιοι επιθυμούν.

Το μοντέλο του δημοφιλούς street cafe προσφέρει στον επιχειρηματία όλα τα απαραίτητα για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα και παράλληλα μια ισορροπημένη ζωή. Πως το επιτυγχάνει αυτό; Χάρη στην πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον χώρο, με την οποία υποστηρίζει ανεξάρτητα καφέ σε οριζόντια και κάθετη δομή.

Ο μελλοντικός συνεργάτης του δικτύου, μέσω της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και της συνεχούς υποστήριξης μαθαίνει παίρνει όλα τα απαραίτητα εφόδια και καθοδηγείται έτσι ώστε να λειτουργεί καθημερινά το κατάστημά του αποτελεσματικά και εύκολα. Ταυτόχρονα, η δυναμική της αγοράς, το πάθος της αλυσίδας για ανάπτυξη και η τεχνογνωσία που την χαρακτηρίζει ανοίγουν τον δρόμο της επιτυχίας και χαρίζουν στον franchisee σιγουριά και αυτοπεποίθηση ώστε να αφιερωθεί στην επιχείρησή του αποτελεσματικά και με τους ρυθμούς που αυτός επιλέγει.

Ως franchisee της Coffee Berry θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής ικανοποίησης με την οικογενειακή ισορροπία, ζώντας κάθε μέρα όπως εσείς την ονειρεύεστε.

Εάν θέλετε να ανοίξετε κι εσείς το δικό σας Coffee Berry, δείτε εδώ την πρόταση franchise.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter