Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

H BIOAXIS Homecare προσφέρει το πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών του κλάδου

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 823 φορές

Η BIOAXIS Homecare , η κορυφαία εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών για φροντίδα κατ’ οίκον, συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις. Με εξαιρετικά δυναμική ανάπτυξη και ολοκληρωμένο concept, αποτελεί μια ασφαλή και αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στο χώρο με τις υπηρεσίες της.

Η BIOAXIS Homecare, με εμπειρία και ενσυναίσθηση, βοηθά όλους τους ασθενείς και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσα από τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: home nursing, home care και life care. Με αυτό τον τρόπο, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και επιβεβαιώνει το όνομά της ως πρωτοπόρος της αγοράς. Ποιες κατηγορίες είναι αυτές;

Home Nursing

Με την κατ’ οίκον νοσηλεία που παρέχει, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους που προτιμούν να περάσουν την περίοδο νοσηλείας τους στο σπίτι. Χωρίς να αποχωριστούν τη ζεστασιά του χώρου τους, οι ασθενείς παρακολουθούνται από πιστοποιημένους και σύγχρονα εκπαιδευμένους νοσηλευτές, με διακριτικότητα και μέριμνα. Μέσα από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρονται, οι ασθενείς εξασφαλίζουν μια νοσηλεία με άνεση, ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, αναρρώνοντας από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Μέσα σε αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνονται κατ’ οίκον φυσιοθεραπείες και εκπαιδεύσεις ασθενών, ενώ όλες οι νοσηλευτικές πράξεις ασκούνται στο σπίτι με συνταγή γιατρού.

Home Care

Για τους ασθενείς και ηλικιωμένους που χρειάζονται σταθερή παρακολούθηση και βοήθεια, η BIOAXIS Homecare προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη, προσαρμοσμένη πάντα στις εκάστοτε ανάγκες. Με πιστοποιημένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται και ελέγχεται διαρκώς, προσφέρει ειδική φροντίδα σε ασθενείς και ηλικιωμένους που την έχουν ανάγκη, χωρίς να στερηθούν τη ζεστασιά του σπιτιού τους. H BIOAXIS Homecare, μεταξύ άλλων, προσφέρει ημερήσια φροντίδα, προσαρμοσμένα προγράμματα φροντίδας και σεμινάρια φροντίδας ασθενών για τους οικείους των ασθενών.

Life Care

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες και επενδύοντας στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, η BIOAXIS Homecare δίνει λύσεις εντός και εκτός σπιτιού. Παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα εστιασμένα στην πρόληψη και τη φροντίδα της ζωής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τόσο των ασθενών όσο και των αγαπημένων τους. Μεταξύ άλλων, προσφέρει λύσεις για ασφάλεια στο σπίτι και εντοπισμό εκτός σπιτιού καθώς επίσης και ενοικίαση ή αγορά συσκευών και ιατρικού εξοπλισμού.

Η BIOAXIS Homecare ακολουθεί ένα προηγμένο μοντέλο λειτουργίας και διαχείρισης ασθενών καθώς και διασφάλισης της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών, πάντα με όραμα τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, των ηλικιωμένων και των ανθρώπων με αναπηρίες.

Με χαμηλή επένδυση και υψηλή απόδοση, το franchise concept της BIOAXIS Homecare αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση σε μια αναπτυσσόμενη αγορά με όλο και μεγαλύτερες ανάγκες.

Εάν θέλετε κι εσείς να επενδύσετε στον ανερχόμενο χώρο του homecare, δείτε εδώ την πρόταση franchise της BIOAXIS Homecare.

Πηγή