Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Το ANAMNESIA «πετάει» στη Ρόδο!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 981 φορές

To ελληνικό brand ANAMNESIA μας υποδέχεται με νέο κατάστημα στο αεροδρόμιο Ρόδου, δίνοντας πνοή στις αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Η δημιουργία των ξεχωριστών προϊόντων ANAMNESIA, από τη σύλληψη μέχρι την παραγωγή πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με καταξιωμένους συνεργάτες του χώρου.

Οι αξιόλογοι σχεδιαστές αντλούν έμπνευση από φιγούρες της μυθολογίας και χαρακτηριστικά στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, για να δώσουν στην έννοια του αναμνηστικού δώρου μια μοναδική διάσταση, ενώ η πλειονότητα των προϊόντων που συναντώνται στα καταστήματα ANAMNESIA είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το brand!

Τα ANAMNESIA συστήθηκαν στο κοινό τον Ιούνιο του 2016 στη Μύκονο και από εκεί «ταξίδεψαν» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και την Πλάκα, με τη δημιουργία ακόμη 2 εταιρικών καταστημάτων. Έναν χρόνο αργότερα, το δίκτυο επεκτείνεται με τη μέθοδο του franchising, με καταστήματα στη Ζάκυνθο και το Ηράκλειο Κρήτης, όπου οι πελάτες βρίσκουν πρωτότυπα αναμνηστικά αντικείμενα αξεσουάρ που κρατάνε ζωντανές τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις!

Πηγή