Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Η ανάπτυξη της CAFé Mé συνεχίζεται στον Βόλο

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 655 φορές

Τα CAFé Mé σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης! Τα street coffee καταστήματα με την εντυπωσιακή πορεία καλωσορίζουν νέα σημεία εξυπηρέτησης στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και 2ο στα ΚΤΕΛ Λάρισας.

Παραμένοντας σε έντονους αναπτυξιακούς ρυθμούς, η εταιρεία σύντομα θα ανακοινώσει και νέο κατάστημα, στην πόλη του Βόλου.

Με εμπειρία στον χώρο της καφεστίασης από το 2006, η CAFé Mé προσφέρει με τεχνογνωσία και μεράκι εξαιρετικό καφέ και μοναδικά ροφήματα αλλά και φρέσκα λαχταριστά snacks για όλες τις ώρες της μέρας. Οι πελάτες ξεχωρίζουν την αλυσίδα για την ποιότητα και την απόλαυση που χαρακτηρίζει κάθε πρόταση του CAFé Mé, εντάσσοντάς την στις αγαπημένες τους καθημερινές στάσεις. Το δίκτυο επενδύει στην ποιότητα, την αισθητική και την πρωτοτυπία, φέρνοντας μια νέα άποψη στην αγορά της καφεστίασης, απόλυτα ταιριαστή με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Ταυτόχρονα, το δίκτυο αποτελεί μια ελκυστική πρόταση franchise, η οποία συνδυάζει τα χαμηλά λειτουργικά κόστη με το υψηλό κέρδος. Ένα brand με αποδεδειγμένη σταθερότητα και επιτυχία, η CAFé Mé δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αξιοποιήσουν μια πρόταση με σημαντικές προοπτικές στον δυναμικό κλάδο της καφεστίασης.

Δες εδώ πως θα ανοίξεις κι εσύ το δικό σου CAFé Mé

Πηγή

Κατηγορία Νέα