Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Επιτυχημένη η παρουσία της The Franchise Co. στην 2nd Cyprus Franchise Exhibition & Cyprus Business Show

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 955 φορές

Ήταν μια μεγάλη γιορτή για το franchising στην Κύπρο. Και η The Franchise Co. ήταν εκεί!

Στις 8 και 9 Ιουνίου διεξάχθηκε για πρώτη φορά η έκθεση «Cyprus Business Show 2018: The Start-up, Franchise, Innovation and Entrepreneurship Conference & Exhibition» στη Λευκωσία, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕ Λευκωσίας), η IMH διοργάνωσε μια διήμερη έκθεση – συνέδριο γύρω από το franchising, χωρισμένη σε θεματολογίες και «γωνιές», προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στο άνοιγμα της δικής τους επιχείρησης.

Η The Franchise Co., η κορυφαία εταιρεία σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων, με εμπειρία από το 1997, συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο καθώς επίσης και μια ενδιαφέρουσα ομιλία που παραχώρησε ο  διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Παναγιώτης Ρουσόπουλος. Η The Franchise Co. είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης για τις κορυφαίες επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και για τις προκλήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της The Franchise Co., πρόσφεραν πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για τα concept που εκπροσωπεί η εταιρία, με τους υφιστάμενους και εν δυνάμει franchisees και franchisors να επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στα πλαίσια του «Cyprus Business Show 2018: The Start-up, Franchise, Innovation and Entrepreneurship Conference & Exhibition» , την Παρασκευή 8 Ιουνίου, ο κ. Παναγιώτης Ρουσόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της The Franchise Co. πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «10+1 μύθοι για το franchising». Η ομιλία του κ. Ρουσόπουλου περιστράφηκε γύρω από τις προϋποθέσεις επιτυχίας του franchising, τα λάθη που πρέπει να αποφεύγονται και την έρευνα που απαιτείται προτού επενδύσει ό επιχειρηματίας σε ένα σύστημα franchise.

H μεγαλύτερη συγκέντρωση επιχειρηματικότητας στην Κύπρο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η The Franchise Co. με τη δυναμική της παρουσία μετέδωσε την εμπειρία και το πάθος της για το franchising.

Πηγή