Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Πιστοποιητικό διάκρισης για το Duck Soup στο Tripadvisor ακόμη μια χρονιά!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 613 φορές

Για ακόμα μια χρονιά το Duck Soup κατέκτησε πιστοποιητικό διάκρισης στο Tripadvisor, για το έτος 2018. Είναι πλέον γεγονός πως τo coffee and food delicacy έχει «κλέψει» την καρδιά των foodlovers, τόσο για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του, όσο και για την άριστη, φιλική εξυπηρέτηση που παρέχει.

Από το 2011, το πιστοποιητικό διάκρισης τιμά τις επιχειρήσεις που παρέχουν με συνέπεια εξαιρετική εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Απονέμεται περίπου στο 10% του συνόλου των επιχειρήσεων στο Tripadvisor που λαμβάνουν σταθερά κορυφαίες κριτικές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το Duck Soup έχει… μυήσει το καταναλωτικό κοινό στον κόσμο των goumet sandwiches τα οποία παρασκευάζονται από διαλεκτά υλικά. Οι value for money γευστικές επιλογές του (τορτίγιες, μπρουσκέτες, σαλάτες, κ.λπ.) φημίζονται για τις ποιοτικές πρώτες ύλες τους από κάθε γωνιά του κόσμου και μπορούν να συνοδευτούν άψογα με καφέ, κρασί, ή μπύρα! Επίσης, το Duck Soup σερβίρει λαχταριστά σπιτικά γλυκά, φρουτένια smoothies και μια ευρεία ποικιλία από τσάι που ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία!

«Οι πελάτες που δεν επισκέπτονται συχνά του κέντρο της Αθήνας, μας έχουν κάνει έντονη την επιθυμία τους να ταξιδέψουμε το concept και σε άλλες περιοχές», αναφέρει η Κατερίνα Καχραμάνη, συνιδρύτρια του Duck Soup. Το artisanal café αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να δραστηριοποιηθούν στην εστίαση, φέροντας ένα brand που έχει αποκτήσει το δικό του «πιστό» κοινό, με δοκιμασμένα συστήματα λειτουργίας.

Για να μπεις στην οικογένεια του Duck Soup, πάτησε εδώ.

Πηγή