Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέο κατάστημα Boutique Casa Outlet στο Jesolo Lido!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 562 φορές

Η αλυσίδα Boutique Casa Outlet τριπλασιάζει την παρουσία της στο Jesolo Lido, ανοίγοντας ακόμη ένα κατάστημα! Συγκεκριμένα, στην πανέμορφη Piazza Torino άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα που προστέθηκε στο δυναμικό δίκτυο της Νο1 αλυσίδας λευκών ειδών στην Ευρώπη!

Η Boutique Casa Outlet ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια στην Ιταλία, από μια έμπειρη ομάδα ειδικών στον χώρο των λευκών ειδών. Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την κουζίνα, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, προμηθεύει αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα σε αυτές και την Ισπανία.

Με βλέμμα στραμμένο στην ελλαδική αγορά, η Boutique Casa Outlet αναζητά συνεργάτες, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να επωφεληθούν από τη συνεργασία με ένα διεθνές και επιτυχημένο δίκτυο στον χώρο των ειδών του οικιακού εξοπλισμού.

Οι μελλοντικοί συνεργάτες θα επωφεληθούν από τη διαρκή τάση της εταιρείας για έρευνα και ανάπτυξη, καθώς προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα που διευρύνουν το αγοραστικό κοινό. Επίσης, με την πολιτική της Boutique Casa Outlet να επαναγοράζει τα μη πωληθέντα προϊόντα στο τέλος της κάθε σεζόν, δημιουργούνται στον franchisee οι ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη, έχοντας στο πλευρό του την υποστήριξη της εταιρείας σε κάθε του βήμα.

Για να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα του Boutique Casa Outlet , πάτησε εδώ.

Πηγή