Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Cake, το πιο «φιλόξενο» franchise concept!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 424 φορές

Ένα είναι το concept που αποπνέει την αύρα ενός κυριακάτικου πρωινού στο σπίτι με την οικογένεια! Το Cake διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας αυθεντικά γλυκά αμερικανικού τύπου σε έναν φιλικό χώρο με σπιτική ατμόσφαιρα και γλυκά αρώματα, κερδίζοντας το αγοραστικό κοινό.

Το διευρυμένο product mix του Cake προσελκύει μικρούς και μεγάλους! Λαχταριστά cupcakes, γλυκές και αλμυρές τάρτες, chocolate fudges, πίτες και σούπες ημέρας απογειώνουν τη γευστική εμπειρία και μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων! Η ειδίκευσή του στο να προσφέρει αυθεντικά γλυκά αμερικανικού τύπου φρέσκα και ποιοτικά, αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις σε όποιον επισκεφθεί τον φιλόξενο χώρο του με την άψογη εξυπηρέτηση.

Η ελκυστική επιχειρηματική πρόταση Cake χαρίζει στιγμές απόλαυσης στον πελάτη, ο οποίος επαναλαμβάνει ξανά και ξανά την επίσκεψή του στο κατάστημα. Η έμπειρη ομάδα του franchisor δραστηριοποιείται στην αγορά της εστίασης από το 2004, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο 5 καταστημάτων και ενός shop in shop. Γνωρίζει καλά τις ανάγκες των franchisees και πώς να τους στηρίξει, ώστε να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση, φερόμενοι το γνωστό brand Cake που έχει χαραχθεί στο μυαλό των καταναλωτών ως ο απόλυτος προορισμός για αυθεντικά, ολόφρεσκα γλυκά, συνοδευόμενα από ποιοτικό καφέ!

Για να ενταχθείς στην οικογένεια του Cake, πάτησε εδώ.

Πηγή