Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

To The Salad Project δεν έχει...απλά "μια σαλάτα"

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 725 φορές

Πόσες φορές έχετε ακούσει να λένε «Τι, μόνο σαλάτα θα φάμε;»

Κι όμως, το The Salad Project ήρθε για να «κλείσει τα στόματα» όσων βλέπουν τη σαλάτα σαν συνοδευτικό.

Γιατί οι προτάσεις του δεν απευθύνονται μόνο αυτούς που ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι γεύσεις, τα χρώματα και τα αρώματα που κυριαρχούν σε κάθε πιάτο «προκαλούν» όλους όσους πιστεύουν ότι ένα ελαφρύ και θρεπτικό γεύμα δε μπορεί να συνδυαστεί με μια έκρηξη νοστιμιάς, να διαπιστώσουν το ακριβώς αντίθετο!

Φτάνει μόνο να φέρει κανείς στο μυαλό του ένα μπολ με τραγανό προσούτο, κατακόκκινα παντζάρια, ζουμερά φιλέτα πορτοκαλιού, θρεπτικά cranberries και δροσερή vinaigrette φρέσκων μυρωδικών για να καταλάβει ότι στο The Salad Project δεν είναι ποτέ «μόνο σαλάτα».

Στο The Salad Project οι επιλογές είναι λαχταριστές και ατελείωτες. Μπορεί κανείς να επιλέξει μια chef designed σαλάτα, μια σαλάτα ζυμαρικών ή ακόμα και να δημιουργήσει τη δική του σαλάτα διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πλούσια ποικιλία με πάνω από 40 φρέσκα και θρεπτικά υλικά που προσφέρονται καθημερινά στο κατάστημα.

Όπως κάθε κατάστημα που ασπάζεται τον υγιεινό τρόπο διατροφής, έτσι και το The Salad Project φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς τον κατάλογό του, διαμορφώνοντάς τον ανάλογα με τις πρώτες ύλες της κάθε εποχής.

Και φυσικά, το The Salad Project είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, ακολουθώντας τις τάσεις τις εποχής και παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του healthy. Αγαπημένα superfoods όπως kale και quinoa δεν λείπουν ποτέ από τον κατάλογο, ενώ ότι νέο και υγιεινό κυκλοφορεί όλοι ξέρουν ότι θα το βρουν στο μενού του πιο υγιεινού και νόστιμου καταστήματος.

Εσείς ξέρετε γιατί η πρόταση franchise του The Salad Project είναι τόσο ελκυστική όσο και οι σαλάτες του; Μάθετε περισσότερα εδώ!

Πηγή