Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Η BIOAXIS Homecare στο 14ο Συνέδριο της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 725 φορές

Η BIOAXIS Homecare , η δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των υπηρεσιών υγείας και υποστήριξης ασθενών κατ’ οίκον, συμμετέχει φέτος στο 14ο Συνέδριο της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας.

Το συνέδριο θα πραγµατοποιηθεί στις 29-31 Μαρτίου 2018 , στην Αθήνα , στο ξενοδοχείο Royal Olympic , με κεντρικό άξονα τις εξελίξεις, στη διάγνωση και σφαιρική αντιμετώπιση των παθήσεων της τρίτης ηλικίας, τις συναρπαστικές προόδους στην αντιμετώπιση των χρονίων νοσηµάτων και νόσων φθοράς του οργανισμού, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των υπερηλίκων και τις προσπάθειες της επιστημονικής έρευνας για την προώθηση της αντιγήρανσης.

Η εταιρεία BIOAXIS Homecare θα δώσει το παρόν στο δορυφορικό συμπόσιο την Πέμπτη 29/3 με θέμα Κατ' οίκον φροντίδα και ποιότητα ζωής: Νέας Γενιάς Homecare, στην κεντρική αίθουσα OLYMPIA στις 18:30. Στο συμπόσιο ομιλητές που θα εκπροσωπήσουν την εταιρεία θα είναι η κα. Βίκυ Κλήμη, Γενική Διευθύντρια BIOAXIS Homecare, ο κ. Θεόδωρος Α. Κατσούλας, Επίκουρος Καθηγητής Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ Πανεπιστημιακή ΜΕΘ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και ο κ. Στέφανος Ζερβός- Διευθύνων Σύμβουλος BIOAXIS Healthcare.

Η BIOAXIS Homecare, με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, των ηλικιωμένων και των οικείων τους φροντίζει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα του χώρου και επενδύοντας στη συνεχόμενη εξέλιξη της εταιρείας, μέσα από τη γνώση, την ενημέρωση και την πράξη.

Στην αναπτυσσόμενη αγορά της κατ΄οίκον φροντίδας, η ΒIOAXIS Homecare ξεχωρίζει για τα σημαντικά της πλεονεκτήματα που την καθιστούν τη "νέα γενιά" του κλάδου και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise εξαιρετικά αποδοτική με χαμηλό κόστος επένδυσης και συνεχόμενες προοπτικές εξέλιξης.

Μάθετε περισσότερα για την πρόταση franchise ΒΙΟΑΧΙS Homecare εδώ.

Πηγή