Το Coffee Berry απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση του καφέ!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 154 φορές

Ανώτερης ποιότητας καφές, απολαυστικές ποικιλίες ροφημάτων και snack, ευχάριστο περιβάλλον. Το Coffee Berry δίνει άλλη διάσταση στην αγοραστική εμπειρία, εξαπλώνοντας τη φήμη του διαρκώς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του;

Πλούσιο προϊοντικό μείγμα, πλήρες σύστημα εκπαίδευσης, τεχνογνωσία και πολλαπλές πηγές εσόδων! Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα σε περισσότερα από 60 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.  Όλα τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να δημιουργούν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πιστότητας σε όσους τα επισκέπτονται.

Ο απόλυτος εκπρόσωπος του τρίτου κύματος καφέ!

Το Coffee Berry απογειώνει το interactive coffee culture, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν τον καφέ της αρεσκείας τους. Παράλληλα, πιστό στη διατροφή και ενισχύοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα, sugar free & hyper foods και επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού.

Πολλαπλά profit centers

O ανώτερης ποιότητας καφές του Coffee Berry προσφέρεται για Τake – Away, Delivery, αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, καθιστώντας το ένα all day προορισμό που ικανοποιεί όλες τις ορέξεις και τις γευστικές απαιτήσεις!

Ποια τα οφέλη του franchisee;

Ο νέος συνεργάτης που θα ενταχθεί στη δυναμική οικογένεια του Coffee Berry απολαμβάνει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Η πολυετής πείρα της εταιρείας σε θέματα υποδομών, τροφοδοσίας και σχεδιασμού μάρκετινγκ, δημιουργούν στερεές βάσεις στις οποίες «πατά» ο franchisee. Η επένδυση σε ένα franchise Coffee Berry αποτελεί την ιδανική επιχειρηματική επιλογή, για όποιον θέλει να ασχοληθεί με τη μικρή εστίαση, έχοντας την απόλυτη στήριξη της εταιρείας.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Coffee Berry πάτησε εδώ.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter