Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Angelopoulos Hair Company: Ο ηγέτης στον κλάδο της ομορφιάς

Κατηγορία Νέα
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 465 φορές

Η Angelopoulos Hair Company μετρά πολλά χρόνια στην αγορά, αποκτώντας όλο και περισσότερο πιστό καταναλωτικό κοινό μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες και τα καινοτόμα προϊόντα που προσφέρει στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επαναστατική θεραπεία περιποίησης μαλλιών, η Brazilian Keratin Treatment, η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό.

"Το ανήσυχο πνεύμα που μας διακατέχει και μας παρακινεί ταυτόχρονα μας κρατά σε εγρήγορση, ώστε να μπορούμε να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτές. Η Brazilian Keratin Treatment αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού. Η τεχνογνωσία μας στις θεραπείες κερατίνης αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο εξειδικευμένες παγκοσμίως, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλας Αγγελόπουλος, συνιδρυτής της Angelopoulos Hair Company .

"Οι συνεργάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο δίκτυό μας θα έχουν την πλήρη υποστήριξη από πλευράς μας τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, δίνοντας τους τη δοκιμασμένη συνταγή για μια επιτυχή πορεία και συνεργασία. Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική γιατί ο κλάδος της ομορφιάς είναι πολύ απαιτητικός και προϋποθέτει διαρκή δημιουργική ανησυχία και επαγρύπνηση. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να είναι πλήρως ενημερωμένος και με τη βοήθειά μας να καταφέρει όσα και εμείς", συμπληρώνει.

Τα δημοφιλή κομμωτήρια, με 9 καταστήματα σε Κηφισιά, Χαλάνδρι, Κολωνάκι, Πειραιάς, Γλυφάδα, Περιστέρι, Μύκονος, N. Σμύρνη και Αμπελοκήπους, προσφέρουν πλήρη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και έχουν γίνει ιδανικός προορισμός για γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών.

Το ανήσυχο πνεύμα που μας διακατέχει και μας παρακινεί ταυτόχρονα μας κρατά σε εγρήγορση, ώστε να μπορούμε να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτές.
Η Brazilian Keratin Treatment αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού. Η τεχνογνωσία μας στις θεραπείες κερατίνης αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο εξειδικευμένες παγκοσμίως, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτεραΤο ανήσυχο πνεύμα που μας διακατέχει και μας παρακινεί ταυτόχρονα μας κρατά σε εγρήγορση, ώστε να μπορούμε να προβλέπουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτές. Η Brazilian Keratin Treatment αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού. Η τεχνογνωσία μας στις θεραπείες κερατίνης αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο εξειδικευμένες παγκοσμίως, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Πηγή

Κατηγορία Νέα