Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Νέο τεύχος -ν. 64- του FRANCHISE SUCCESS

Τεύχος
Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Διαβάστηκε 1025 φορές

Οι συνεχείς αλλαγές και ανακατατάξεις που είναι σε εξέλιξη στον κλάδο των Σούπερ Μάρκετ - Mini Market - Παντοπωλείων και Καταστημάτων Ευκολίας αναδιαμορφώνουν το τοπίο της αγοράς.

Σε αυτό το περιβάλλον το franchising έχει κομβικό ρόλο στη στρατηγική ανάπτυξης των αλυσίδων, ενώ αποτελεί συστατικό στοιχείο της επέκτασης καταστημάτων μικρής λιανικής.

Με το νέο τεύχος του -ν. 64 - το Franchise Success φιλοξενεί στις σελίδες του εκπροσώπους από τον δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων και παρουσιάζει αναλυτικά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσει ο υποψήφιος συνεργάτης, αλλά και τους κρίσιμους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η επιτυχία στον χώρο.

Επίσης νέες προοπτικές στον κλάδο της ψυχαγωγίας φέρνουν τα escape rooms, η νέα τάση που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχει μπει δυναμικά και στην ελλαδική αγορά. Τα escape rooms προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες σε νέους δυναμικούς franchisees που θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες υψηλής αποδοτικότητας και συνεχούς επέκτασης που δίνει ο χώρος. Στο ρεπορτάζ για αυτή την εναλλακτική και δημοφιλή μορφή διασκέδασης επιτυχημένοι επιχειρηματίες του χώρου, επαναπροσδιορίζουν τη δυναμική των adventure rooms στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στην αρθρογραφία του τεύχους εξετάζονται όσα κατά καιρούς διατυπώνονται για το franchising και μέσα από 10 σημεία παρουσιάζονται όσα κυκλοφορούν ως λανθασμένες αντιλήψεις ή «μισές» αλήθειες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κλειδί για την αξιοποίηση της επιτυχίας των δικτύων franchise που δεν είναι άλλο από τους δυναμικούς και επιτυχημένους franchisees. Καθώς μόνο χάρη σε αυτούς μπορεί ένα δίκτυο να εφαρμόσει τη στρατηγική του και να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Νέες τάσεις αλλάζουν το τοπίο σε τομείς της αγοράς όπως η εστίαση, οι υπηρεσίες, ο χώρος ομορφιάς-υγείας-ευεξίας  κ.λπ. προσφέροντας επαγγελματική διέξοδο σε νέους επιχειρηματίες - franchisees.

Το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS κυκλοφορεί πανελλαδικά από Τρίτη 8 Αυγούστου και διατίθεται και στο Readpoint.com. (http://www.readpoint.com/magazines/Business/franchisesuccess)

Πηγή