Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Το Oliver Family House ανοίγει νέους ορίζοντες στη διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 842 φορές

Με ένα μοντέλο λειτουργίας που καλύπτει όλες τις μεγάλες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειες, το Oliver Family House, απαντά στις προκλήσεις της αγοράς, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα ελκυστική επιχειρηματική πρόταση.

Ο πολυχώρος εστίασης Oliver Family House μπορεί να φιλοξενήσει «επί ίσοις όροις» τόσο τα παιδιά, όσο και τους μεγάλους.

Οι άνετοι καναπέδες, τα πεντανόστιμα πιάτια, τα ποιοτικά ροφήματα, η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και το άκρως λειτουργικό κατάστημα λιανικής που λειτουργεί εντός του χώρου του Oliver, συνθέτουν ένα concept που δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων, δίνοντας μάλιστα σημαντικές λύσεις στην καθημερινότητα των γονιών.

Ο franchisee, εκτός από την αξιοσημείωτη κερδοφορία θα είναι σε θέση να απολαμβάνει και την εξαιρετική σχέση επαγγελματικής/προσωπικής ζωής!

Όπως άλλωστε τονίζει ο συνιδιοκτήτης του Oliver Family House, Παναγιώτης Γέρου, «όλοι μας αισθανόμαστε πολύ τυχεροί διότι δουλεύουμε σε ένα περιβάλλον που μας αρέσει πραγματικά! Όσο και αν ακούγεται τετριμμένο, βαθιά μέσα μας όλοι ξέρουμε ποσό ουτοπικό άρα και πόσο σπάνιο είναι κάτι τέτοιο! Σίγουρα αυτό αντικατοπτρίζει ολόκληρη την επιχείρηση και δημιουργεί μια βάση για καλές σχέσεις».

Μάθε περισσότερα για το concept εδώ:

Πηγή