Εκτύπωση αυτής της σελίδας

more info red Περισσότερες πληροφορίες

Genius Kids: Ένα καινοτόμο, δημιουργικό concept που προσδίδει κύρος!

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 768 φορές

Με πρωταγωνιστή τον μαθητή και τις ανάγκες του το Genius Kids αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης. Εισάγει έναν πρωτοποριακό τρόπο μελέτης που με τη βοήθεια εξειδικευμένων Instructors επικεντρώνεται στο μαθητή και τις ανάγκες του και τον καθοδηγεί κατάλληλα ώστε να αποδίδει πιο αποτελεσματικά στο σχολείο.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής δεν χρειάζεται απαραίτητα να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Αρκεί να έχει τη διάθεση και το μεράκι να ασχοληθεί συστηματικά και να είναι δημιουργικός, ώστε να προσφέρει από την πλευρά του ό,τι μπορεί εξελίσσοντας την ενισχυτική διδασκαλία.

Θα αποκτήσει κοινωνικό status και κύρος στην τοπική κοινωνία όπου θα δραστηριοποιηθεί και με τις λίγες ώρες ενασχόλησης που απαιτούνται θα μπορέσει να συνδυάσει ιδανικά την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή.

Το Genius Kids προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο αξιοποίησης στους υποψήφιους επενδυτές, καθώς παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του κέντρου μελέτης.

Πηγή