Ψηφιακή έκδοση

 • Τεύχος 74

  Στο τεύχος 74 του FRANCHISE SUCCESS παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές του franchising για το 2021, που αναδείχθηκαν στα “THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021”. Εκπρόσωποι και στελέχη των αλυσίδων μας μιλούν για τους λόγους της βράβευσης, τις τάσεις που κυριαρχούν στον κλάδο τους αλλά και τις αλλαγές που παρατηρούν στην καταναλωτική συμπεριφορά και τις ανάγκες των franchisees, στο σημερινό περιβάλλον. 27 επιχειρηματικές προτάσεις, ιστορίες επιτυχίας, νέα κ.ά συμπληρώνουν τη free press καλοκαιρινή έκδοση.


 • ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021

  Πανόραμα Franchise 2021

  Στο νέο ετήσιο οδηγό παρουσιάζονται οι νικητές στα βραβεία The Franchise Success Awards 2021, τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας για την ανάπτυξη των αλυσίδων franchise στην ελληνική αγορά, της έρευνας για το προφίλ των υποψήφιων franchisees, πλήρης database με χρηματοοικονομικά στοιχεία από 535 συστήματα franchise, επιχειρηματικές προτάσεις από τους πρωταγωνιστές της αγοράς, συνεντεύξεις κ.ά. Σύντομα σε περίπτερα και κέντρα τύπου πανελλαδικά.


 • Τεύχος 73

  Στην πρώτη free press έκδοση για το 2021 αναδεικνύεται η ανθεκτικότητα που εμφανίζει το franchising σε εποχές κρίσης όπως η τωρινή που διανύουμε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας για την ανάπτυξη των δικτύων franchise στην ελληνική αγορά, η προδημοσίευση της οποίας περιλαμβάνεται στο τεύχος. Ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς, 30 επιχειρηματικές προτάσεις, νέα concept που προσφέρουν ανανέωση και καινοτομία στο franchising, νέα της αγοράς κ.ά. περιλαμβάνονται στην έκδοση.


facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter