GARAGE - οι επιστήμες του σήμερα συναντούν τα ταλέντα του αύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαβάστηκε 412 φορές

Οι δουλειές του αύριο απαιτούν εκπαίδευση και εξειδικευμένες γνώσεις που επικεντρώνονται στις επιστήμες, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Το κέντρο τεχνολογίας και δημιουργικής εκπαίδευσης GARA GE, πλάθοντας τη νέα γενιά επιστημόνων παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα μάθησης και δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες του να δραστηριοποιηθούν σε έναν χώρο δημιουργικό, κερδοφόρο και μοναδικό.

 H δυναμική ομάδα του GARAGE με πάθος για την τεχνολογία και τις δυνατότητές της δημιούργησε έναν χώρο όπου κάθε παιδί από 5 έως 16 ετών μπορεί να εξοικειωθεί με τη σύγχρονη τεχνολογία και να μάθει τις βασικές αρχές της επιστήμης.

GARAGE.logo.200Έχουμε πάθος με αυτό που κάνουμε. Ψάχνουμε συνεχώς για νέα εκπαιδευτικά εργαλεία, ταξιδεύουμε σε εκθέσεις εκπαιδευτικής τεχνολογίας, δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και είμαστε σε εγρήγορση για το πώς θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το GARAGE πλαισιώνεται από μια ομάδα αξιόλογων καθηγητών /προπονητών με παιδαγωγική εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνουν και οι οποίοι μας βοηθούν στο να εξελίσσουμε συνεχώς αυτά που προσφέρουμε. Το μότο μας άλλωστε, όπως λέει και ο Steve Jobs είναι «Τα σπουδαιότερα πράγματα στις επιχειρήσεις δεν γίνονται ποτέ από ένα άτομο· γίνονται από μια ομάδα ανθρώπων»!

          Κατερίνα Κυπριανού - συνιδρύτρια

Συνδυάζοντας σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις με βραβευμένα εκπαιδευτικά εργαλεία και τεχνολογίες αιχμής προσφέρουν ένα ξεχωριστό εξωσχολικό περιβάλλον που κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τη τεχνολογία και τα βοηθάει να διευρύνουν το μυαλό τους.
Και γιατί GARAGE; Γιατί, όπως πολλές εταιρείες-κολοσσοί που καινοτόμησαν στον χώρο της τεχνολογίας, ξεκίνησαν στο γκαράζ ενός σπιτιού, έτσι και οι ιδρυτές του κέντρου το δημιούργησαν με το όραμα να εμφυσήσουν στα παιδιά την όρεξη και την αγάπη για να συμβάλλουν όταν μεγαλώσουν με τις δικές τους καινοτομίες στο μέλλον της κοινωνίας μας.

garage.developing

STEM: H νέα εποχή στην εκπαίδευση

Για τους εμπνευστές του GARAGE ο όρος STEM δεν είναι απλώς το ακρωνύμιο Science Technology Engineering Maths. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία: ένας τρόπος μάθησης που ενισχύει την αναλυτική και κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, την αποκλίνουσα σκέψη, τη συλλογική εργασία και τη συνεργασία.
Στο Garage χρησιμοποιείται η τεχνολογική διάδραση για να μαθαίνουν τα παιδιά την ευρεία χρήση και χρησιμότητα της τεχνολογίας, καθώς και την επιστήμη, τα μαθηματικά και τη φυσική στα οποία βασίζονται οι νέες τεχνολογίες. Η ομάδα του GARAGE από διαφορετικές αφετηρίες (εκπαιδευτικοί, marketers, managers, μηχανικοί), με κοινό στοιχείο την αγάπη για το παιδί και την εκπαίδευση, επικεντρώνονται στην ανάπτυξη όχι μόνο τεχνικών γνώσεων, αλλά και των soft skills, τη «δύναμη του σήμερα».

garage

Ολοκληρωμένη μάθηση

Στο GARAGE κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία του και το γνωστικό του επίπεδο εντρυφά σε διαφορετικά πεδία. Τα βασικά είναι η ρομποτική και ο προγραμματισμός, η μηχανική, τα εφαρμοσμένα μαθηματικά και η εφαρμοσμένη φυσική, ο 2D και 3D σχεδιασμός, η 3D εκτύπωση και τα μοντέλα μηχανών. Τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά ξεπερνούν το στενό μαθησιακό αντικείμενο. Μέσα από τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα, αναπτύσσουν τις λεγόμενες δεξιότητες του 21ου αιώνα: κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, επικοινωνιακή σαφήνεια, συνεργατική ικανότητα. Οπλίζονται με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης και αποκτούν δομημένη σκέψη, στοχοθέτηση και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Τα οφέλη μιας τέτοιας εκπαίδευσης ακολουθούν τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή και ενισχύουν τα ταλέντα τους, ανεξαρτήτως του τι επάγγελμα θα ακολουθήσουν.

Ένα... ξεχωριστό GARAGE

Γιατί οι γονείς προτιμούν το GARAGE; Γιατί το κέντρο αυτό δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Η βασική του διαφορά από άλλους οργανισμούς που κάνουν μαθήματα STEM είναι η εστίαση στην τεχνολογία, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των soft skills. Ακόμα, το Garage έχει αναπτύξει το δικό του curriculum. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν παίρνουν έτοιμα προγράμματα ή δραστηριότητες από το διαδίκτυο όπως κάνουν πολλοί οργανισμοί. Επίσης τα προγράμματα του κέντρου έχουν μια συνέχεια. Εξελίσσονται με το παιδί και το «ακολουθούν» καθώς μεγαλώνει. Έτσι, ένα παιδί μπορεί να έρθει στο Garage από 5 χρονών και να συνεχίσει μέχρι το Λύκειο, κάνοντας κάθε χρόνο διαφορετικά πράγματα και εμβαθύνοντας χρόνο με το χρόνο στις γνώσεις και τις δεξιότητές του. Τέλος, το πρόγραμμα μηχανικής του κέντρου για παιδιά 9 χρονών και άνω, δεν γίνεται από κανένα άλλο οργανισμό, πλην του Πανεπιστημίου.

garage.ekpaideusi

Εκπαίδευση, τεχνολογία και franchising

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον βρίσκεται στις επιστήμες. Η αγορά της εκπαίδευσης σημειώνει σημαντική άνοδο και συνδυάζεται με την εκτόξευση των πωλήσεων σε παιδικές εφαρμογές και παιχνίδια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Αρκεί να σκεφτούμε ότι πλέον μερικές από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως είναι αφιερωμένες στην τεχνολογία εκπαίδευσης, η οποία ακολουθεί την πορεία και τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Η ενασχόληση με το χώρο του STEM προσδίδει διαφορετικό κύρος. Πρώτον γιατί ως δραστηριότητα εμπεριέχει τη πρωτοπορία εφόσον έχει να κάνει με τη τεχνολογία και το μέλλον. Δεύτερον, γιατί έχει να κάνει με την εκπαίδευση και την εξέλιξη των παιδιών και του μέλλοντός τους. Έτσι, ο franchisee γίνεται ένα ξεχωριστό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Το GARAGE είναι μια πρόταση ξεχωριστή που ανταποκρίνεται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των παιδιών, με εύκολη λειτουργία που δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Η διαχείριση του είναι μια δοκιμασμένη «συνταγή» που ο franchisee χρειάζεται απλά να ακολουθήσει, συμβάλλοντας με την αγάπη του για το χώρο και επενδύοντας στις διαπροσωπικές σχέσεις με τα παιδιά και τους γονείς.
Το Garage έχει δημιουργήσει διαδικασίες για όλους τους τομείς της λειτουργίας του, ενώ χρησιμοποιεί και μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την οικονομική και εκπαιδευτική διαχείριση του Garage. Παρέχεται εις βάθους εκπαίδευση του franchisee και της ομάδας του σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και διαχείρισής του Garage και στη συνέχεια ακολουθούν follow-up εκπαιδεύσεις και webinars ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

garage.car

Ο επόμενος συνεργάτης

Ο franchisee του GARAGE θα γίνει μέλος μιας δυναμικής ομάδας που συνεχώς εξελίσσεται και ενός Brand που θα είναι πάντα μπροστά από τους ανταγωνιστές του. Το GARAGE αναζητά ανθρώπους με πάθος για την τεχνολογία και την εξέλιξη. Είναι σημαντικό ο μελλοντικός συνεργάτης να είναι ενημερωμένος, να παρακολουθεί τις εξελίξεις στη τεχνολογία και πώς αυτές εφαρμόζονται στην εκπαίδευση, να είναι έτοιμος και ανοικτός να αλλάζει και να εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Κονίτσης 3, Κηφισιά
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 120 έως 160 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €55.000
 • Entry fee: €15.000
 • Royalties: 6%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2016/2018
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  GARAGE πρόταση franchise

 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
  Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 10:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Δημοφιλέστερα

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter