YES! STORES: Μια καθημερινή συνήθεια που αυξάνει τα κέρδη!

Τεύχος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Διαβάστηκε 326 φορές

Ένα σύγχρονο και μοντέρνο κατάστημα «ευκολίας», το YES! STORES, καθιερώνει τα convenience stores στην κατηγορία «Τρόφιμα-Ποτά», προσφέροντας 24ωρη καθημερινή εξυπηρέτηση στους πελάτες και νέες ευκαιρίες σε δυναμικούς επενδυτές.

Τα YES! STORES εμφανίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια και έχουν σημειώσει ήδη μεγάλη επιτυχία, καθώς συνδυάζουν την παροχή υπηρεσιών εστίασης (υψηλής ποιότητας καφέ για take away) με τη λιανική πώληση ψιλικών. Απαντούν στις σημερινές ανάγκες της αγοράς και αποτελούν μια πρωτοποριακή επενδυτική ευκαιρία που έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού.
Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων παντοπωλείου και καθημερινών αναγκών, αποτελούν τον πιο προσιτό και βολικό προορισμό για τον πελάτη που δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο να δαπανήσει και ψάχνει κάτι συγκεκριμένο, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει ώρες στις ουρές των ταμείων.
Στα 7 καταστήματα των YES! STORES οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που βρίσκονται σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο, μέχρι προϊόντα σούπερ μάρκετ, όπως τρόφιμα, γαλακτοκομικά, καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη σπιτιού, καθαριστικά, snacks, περιοδικά, εφημερίδες κ.λπ.

YESSTORES MG 8282

Επίκεντρο ο πελάτης

Η αλυσίδα YES! STORES έχει συνάψει «συμμαχίες» με σημαντικές εταιρείες του χώρου, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα, αφενός να
εφοδιάζει ιδιαίτερα συχνά τα ράφια των καταστημάτων της και αφετέρου να προχωράει σε συμφέρουσες -για το κοινό της- προωθητικές ενέργειες.
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στο merchandising, ο καταναλωτής βρίσκει στο κατάστημα YES! STORES όλα τα προϊόντα που αναζητά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχουν κατορθώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσουν και να αποτελέσουν την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια μιας μεγάλης μερίδας καταναλωτών.
Παράλληλα με τα ψώνια τους, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καφέ σε μοναδικές ποικιλίες και γεύσεις, δίνοντας μια πιο χαλαρή και διασκεδαστική νότα στην ολοκλήρωση των καθημερινών τους υποχρεώσεων.

Η 24ωρη καθημερινή λειτουργία, η φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού, η ευρεία προϊοντική γκάμα και η σωστή ισορροπία μεταξύ εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και προσιτών τιμών, αποτελούν παράγοντες που αυξάνουν την επισκεψιμότητα, διευρύνουν το αγοραστικό κοινό και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

T12A3108

 

Ένα νέο convenience store που δίνει λύσεις σε όλες τις μικρές & μεγάλες ανάγκες της καθημερινότητας και... με έναν καφέ στο χέρι

 

 

Όλα για όλους!

Καφές, Κρουασάν, Κρύα σάντουιτς, Ψιλικά, Τσιγάρα είναι κάποια από τα πολλά προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς διαθέσιμα σε ένα κατάστημα YES! STORES.
Με την επιτυχία που έχουν γνωρίσει ειδικά τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ελλάδα, αποτελώντας μια δυναμική πρόταση για όλους σε μια αγορά που βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά.
Η μικρή λιανική πλέον είναι μια σίγουρη επιλογή, καθώς τα καταναλωτικά πρότυπα αλλάζουν διεθνώς και παρατηρείται έντονα η τάση οι περισσότεροι καταναλωτές να δίνουν μεγάλη έμφαση στην τιμή και να επιλέγουν για τις αγορές τους καταστήματα πιο μικρά, πιο προσιτά που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον ίδιο τρόπο που θα κάνει και ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ.
Επίσης, η στήριξη των τοπικών επαγγελματιών και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας αποτελεί βασικό κριτήριο για πολλούς ειδικά σε εποχές οικονομικής κρίσης, καθώς πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται στη δημιουργία τέτοιων καταστημάτων προκειμένου να στηρίξουν και να προσφέρουν ό, τι μπορούν ο καθένας στην περιοχή του.

Με ευρεία γκάμα προϊόντων παντοπωλείου και καθημερινών αναγκών τα YES! STORES. Προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με το κλειδί στο χέρι

Η μικρή λιανική και οι μεγάλες ευκαιρίες!

Όπως προκύπτει και από την πρόσφατη έρευνα της Nielsen με τίτλο «E-Commerce and The New Retail Report», η τάση των καταναλωτών προς τα Mini markets, τα μικρά super markets και τα convenience stores παρουσιάζει διαρκώς αυξητική τάση.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο τζίρος των μικρών καταστημάτων λιανικής διεθνώς διπλασιάστηκε και σε κάποιες περιπτώσεις υπερδιπλασιάστηκε! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα καταστήματα μικρής λιανικής επιδεικνύουν ισχυρές αναπτυξιακές τάσεις, κερδίζοντας μάλιστα το 15% του συνολικού τζίρου στις ανεπτυγμένες αγορές διεθνώς.
Στην περίπτωση της Ελλάδας σε αυτό συντείνουν και οι αλλαγές που συντελούνται στην αγορά, αφού οι καταναλωτές αποφεύγουν τα μεγάλα δίκτυα για να μην μπαίνουν στον πειρασμό να αγοράσουν επιπλέον πράγματα και «ξεφύγουν» οικονομικά!
Οι καταναλωτές στρέφονται πλέον προς τη μικρή λιανική, αναζητώντας ολοκληρωμένες λύσεις στην καθημερινότητά τους.

yes2

Η λύση στην κρίση...

Τα YES! STORES διευρύνουν καιεπανακαθορίζουν την έννοια της
μικρής λιανικής στην Ελλάδα και με ένα μοντέλο λειτουργίας που παρέχει στον πελάτη το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην κατηγορία τους για την καθημερινότητά του. Μια ολοκληρωμένη πρόταση με το κλειδί στο χέρι που ενισχύει την κερδοφορία για τους franchisees.
Έχοντας καθιερωθεί ως τα πλέον αναγνωρίσιμα σημεία της πόλης που δίνουν... λύσεις σε όλες τις μικρές αλλά και μεγάλες ανάγκες της καθημερινότητας, ελκύουν πολλούς επιχειρηματίες να επενδύσουν σε κάτι καινοτόμο, με πολλές προκλήσεις και προοπτικές επιτυχίας και αυξημένης κερδοφορίας.

 MG 8279

...και για family business

Τα YES! STORES αποτελούν ιδανική πρόταση και για family business, μα πάνω από όλα για όσους έχουν όρεξη και μεράκι να δουλέψουν και να επιτύχουν σε μια ολοκληρωμένη, διαφοροποιημένη και ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της μικρής λιανικής!
Οι άνθρωποι πίσω από τα YES! STORES αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εν λόγω αγορά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα συμπαγές concept που διακρίνεται για:
• Την υψηλή και σταθερή κερδοφορία
• Την απλότητα στη λειτουργία
• Το εύρος του προϊοντικού μείγματος
• Το χαμηλό κόστος λειτουργίας και
• Τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες.
Τα YES! STORES πάνω από όλα στηρίζουν την έννοια της ομάδας! Από την πρώτη μέρα που πρωτοεμφανίστηκαν διατηρούν τις ίδιες αξίες, βασίζονται στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης!
Η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η υποστήριξη που παρέχονται από την πρώτη κιόλας μέρα σε ένα νέο κατάστημα και ισχύουν για όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής διαδρομής, ενισχύουν σημαντικά την κερδοφορία του δικτύου και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των YES! STORES σε όλη την Ελλάδα!

 MG 8293

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: YES! STORES
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €85.000
 • Entry fee: € 10.000
 • Royalties: 1% επί των πωλήσεων
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 7
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 7
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2010/ 2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Τα YES! STORES διευρύνουν και επανακαθορίζουν την έννοια της μικρής λιανικής στην Ελλάδα και με ένα μοντέλο λειτουργίας που παρέχει στον πελάτη όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινότητά του, αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση franchise χαμηλού ρίσκου και υψηλών αποδόσεων με το κλειδί στο χέρι!

  Η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η υποστήριξη που παρέχονται από την πρώτη κιόλας μέρα σε ένα νέο κατάστημα και ισχύει για όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής διαδρομής, ενισχύουν σημαντικά την κερδοφορία του δικτύου και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των YES! STORES σε όλη την Ελλάδα!

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.
  Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 18:39

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Δημοφιλέστερα

Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις με την... YOLENI'S

08 Δεκ 2016 Επιχειρηματικές προτάσεις

Coffee Berry: Η νέα τάση στο street cafe

08 Μαρ 2017 Επιχειρηματικές προτάσεις

Street Food & franchising

13 Δεκ 2016 Θεματικά αφιερώματα

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter