Χρυσή βράβευση για τη Μασούτης Α.Ε. στα Environmental Awards

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διαβάστηκε 93 φορές

Σημαντική βράβευση πέτυχε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Environmental Awards.

Η εταιρεία πήρε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Resource Sustainability», στην ενότητα βράβευσης «Waste Management» και στην κατηγορία «Μείωση των παραγόμενων αποβλήτων για το σχεδιασμό και εφαρμογή του Zero Waste Concept» στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της.

Το Zero Waste Concept σχεδιάστηκε με σκοπό να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση στο προσωπικό της εταιρίας και να αναδείξει την σημασία της μέσα στην εταιρική λειτουργία. Ο στόχος ήταν να αποτυπωθούν καταρχήν οι διεργασίες που παράγουν απόβλητα, να αναλυθούν ως προς τα μεγέθη τους και στη συνέχεια να εφαρμοστούν βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματική πρόληψη και διαχείρισή τους.

Η αυξημένη συμμετοχή των εταιρειών αποδεικνύει τη σημασία της βράβευσης σε πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία και την κοινωνία. Ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων από πολλούς διαφορετικούς κλάδους διακρίθηκαν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους, παράλληλα με λαμπρούς εκπροσώπους μικρομεσαίων ή και μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων. Τα Environmental Awards διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά η εταιρεία Boussias Communications και παρατηρήθηκε αυξημένη συμμετοχή εταιρειών.

Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Δημοφιλέστερα

Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις με την... YOLENI'S

08 Δεκ 2016 Επιχειρηματικές προτάσεις

Coffee Berry: Η νέα τάση στο street cafe

08 Μαρ 2017 Επιχειρηματικές προτάσεις

Street Food & franchising

13 Δεκ 2016 Θεματικά αφιερώματα

COFFEE BERRY: Το απόλυτο street café concept

14 Νοε 2016 Επιχειρηματικές προτάσεις

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter