ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Πολλαπλά κοινά-Ποικίλες εφαρμογές

Κατηγορία Νέα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαβάστηκε 289 φορές

20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών που είναι αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά-στόχους και για όλες τις ηλικιακές ομάδες, απόβρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας.

Υπηρεσίες που αφορούν μεταξύ άλλων στην υγιεινή σώματος , στην περιποίηση τραυμάτων , στην Μέτρηση Πίεσης κ.ά. Επίσης, η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αναλαμβάνει την φροντίδα ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι οι Διαβητικοί , οι Νεφροπαθείς , οι Καρδιοπαθείς και τα Άτομα με Κινητικά Προβλήματα , ακόμα και προς άτομα που απλά δεν έχουν χρόνο να προβούν σε τυπικές και προληπτικές εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τη λήψη αίματος προς ανάλυση , πηγαίνοντας οι ίδιοι στο δικό τους χώρο. Πολύ σημαντικό μάλιστα, είναι οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει για την προληπτική ιατρική κάλυψη όλων των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στη Δ.Ε.Θ., καθώς και η συμμετοχή της σε σημαντικά events .

Με την ένταξη στο δίκτυο Νοσοκόμα στο σπίτι, οι συνεργάτες δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά, αξιοποιώντας τα πολλαπλά κοινά και εφαρμογές, μέσα από το ισχυρό της brand name στο χώρο της υγείας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την επιχειρηματική πρόταση της ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ


Πηγή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Δημοφιλέστερα

Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις με την... YOLENI'S

08 Δεκ 2016 Επιχειρηματικές προτάσεις

Coffee Berry: Η νέα τάση στο street cafe

08 Μαρ 2017 Επιχειρηματικές προτάσεις

Street Food & franchising

13 Δεκ 2016 Θεματικά αφιερώματα

COFFEE BERRY: Το απόλυτο street café concept

14 Νοε 2016 Επιχειρηματικές προτάσεις

facebookΣτο Facebook

facebookΣτο Τwitter